Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '10

 
Kategori
Spor
 

Vali Güzeloğlu,''Macit Özcan Tesisleri,Mersin için bir kazanımdır.'' dedi.

Vali Güzeloğlu,''Macit Özcan Tesisleri,Mersin için bir kazanımdır.'' dedi.
 

Vali Güzeloğlu'na,Spor Tesislerini gezdirerek bilgi veren Başklan Özcan, büyük övgüler aldı.


Macit Özcan Spor Tesisleri’ni gezen Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Mersin’e böylesi güzel bir tesisi kazandırdığı için Başkan Macit Özcan’ı tebrik ediyorum” dedi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı; başta Mersin İdman Yurdu’nun durumu olmak üzere, Mersin’de sporun gelişmesi ve etkinleşmesi için görüşmelerde bulunmak üzere Macit Özcan Spor Tesisleri’nde bir araya geldiler.

Görüşme öncesi Başkan Macit Özcan, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na tesisin birimlerini gezdirerek bilgi verdi. Tesis’in 76 dönüm arazi üzerine kurulduğunu ve bünyesinde olimpik yüzme havuzu, uluslararası ebatta ışıklandırmalı futbol sahası, antrenman sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları ve konferans salonlarının bulunduğunu anlatan Başkan Macit Özcan, “Yaklaşık 150 yataklı otelin de mevcut olduğu tesislerimizde birçok kulüp aynı anda kamp yapabilme şansına sahiptir” dedi. Mersin’de sporun gelişmesi için birçok girişim içerisinde bulunduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Macit Özcan, “Söz konusu tesiste şu an çocuklarımıza yüzme kursu eğitimi verilmektedir. Görevde olduğumuz süre içerisinde Mersin’de spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Bu bağlamda Mersin İdman Yurdu’nu önümüzdeki sezon layık olduğu seviyeye çıkarmak için neler yapabileceğimizi konuşacağız” dedi.

Macit Özcan Spor Tesisleri’ni ilk kez gezdiğini ve çok beğendiğini dile getiren Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “İçerisinde bulunan birimlerle tam bir uyum içerisinde olan Spor Tesisleri’ni Mersin’e kazandıran Başkan Macit Özcan’ı tebrik ediyorum. Spor Tesisleri, bulunduğu konum itibarı ile de güzel bir yerde yer almakta. Burada yüzme eğitimi alan çocuklarımızı gördüm ve çok memnun oldum. Bizler de kent yöneticileri olarak, kent adına yapılan bu yatırımları sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..