Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Vali Güzeloğlu; Sarı çiftinin mutluluğuna ortak oldu

Vali Güzeloğlu; Sarı çiftinin mutluluğuna ortak oldu
 

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’nın oğlu Buğra Sarı, Özge Kaynak ile dünya evine girdi. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Mersin Merada Center’daki nikah törenine katılan Vali Güzeloğlu, Samsun Valiliği görevindeyken beraber çalıştığı yakın dostu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Vali Yardımcısı Turgut Serimer, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer’ de eşlik etti. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan Vali Güzeloğlu ile TŞOF Başkanı Apaydın; Damat Buğra Sarı’nın nikah şahitliğini yaparken, çiftin nikahını ise Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım kıydı.

Nikah töreninde duygularını dile getiren Mersin Valisi Güzeloğlu; Buğra ile Özge çiftinin yaşamlarını saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürmelerini dilerken, genç çiftin mutlu bir ömür sürmesi temennisinde bulundu. Vali Güzeloğlu daha sonra gelin Özge Sarı’ya evlilik cüzdanını teslim etti.

Kaynak: Mersin Valiliği

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..