Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '12

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Vali Tapsız: “Fuar başarılı oldu”

Vali Tapsız: “Fuar başarılı oldu”
 

BURDUR VALİSİ TAPSIZ. "FUAR BAŞARILI"


Vali Tapsız, 03 Haziran 2010 Tarihinde Makam koltuğuna oturduğu ilk anda Basınla ilgili olarak belirttiği ve verdiği sözleri unutarak, “Süt İçme Rekoru Kırılamadı” şeklinde Yayın yaptı diye Basına Yüklendi ve Basını Manipüle etti

Burdur Valiliği Toplantı Salonunda bir basın toplantısı düzenleyen Burdur Valisi Süleyman Tapsız, ilk olmasına ve hava muhalefetine rağmen Burdur Ulusal Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarının başarılı olduğunu, Fuar kapsamı içinde Fuarın reklâmı kapsamında düzenlenen Süt İçme Rekoru Projesinin de, bazı basın yayın organlarında “rekor kırılamadı” şeklindeki olumsuz haberlere rağmen rekorun kırıldığını, Türkiye’de şimdiye kadar bu kadar sütün bir anda içildiğini hatırlamadığını ifade etti.

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, bir basın toplantısı düzenleyerek hem Burdur Ulusal Hayvancılık Ve Süt Endüstrisi Fuarı’nı masaya yatırdı; hem de Fuarın düzenleyicisi Expo Link Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Firması tarafından fuarın organizasyonunda emeği geçen kişi, birlik, oda, kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

Basın toplantısına Vali Tapsız, Başkan Akkaya,  Expo Link Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Firması Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Köy Koop Genel Başkanı ve Burdur Birlik Başkanı9 Yakup Yıldız, DSYB Başkanı Kamil Özcan ve diğer ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı değerlendirme ve plaket toplantısında konuşan Vali Tapsız, önce fuarla ilgili bilgi verdi. Fuarı Firma Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan’ın belirttiğine göre, 3 günde 72 bin kişinin gezdiğini, fuarda 125 firmanın stand açtığını, fuara 50 ilden katılım olduğunu belirterek fuarda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Başkan Akkaya, fuarın başarılı olduğuna kendisinin de inandığını, ancak fuarın  3 günle sınırlandırılmasının yanlış olduğunu, ilk ve son gün hazırlık ve toparlanma nedeniyle başarıyı etkilediğini, aslında fuarın Salı ya da perşembeden başlatılmasıyla daha başarılı bir sonuç alınabileceğinin altını çizdi.

Fuarın başarılı ve verimli geçtiğini dile getiren Expo Link Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Firması Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, gelecek yıl fuarı yine ulusal boyutta düzenleyeceklerini, daha sonra ise uluslararası bir organizasyon gerçekleştireceklerini belirterek Başkan Akkaya’nın görüşlerine katıldığın ı, fuar süresinin 4–5 güne çıkarılmasının sonuçlara derhal yansıyacağını ve başarıyı olağanüstü artıracağını ifade etti. Aynı gün süt içme rekor denemesi de yaptıklarını hatırlatan Erdoğan, "Dünya rekorunu kıramadık ama Türkiye rekorunu kırdık. Ülkemizde ilk defa böyle bir etkinlik düzenledik. Amacımız süt tüketimini teşvik etmekti ve amacımıza ulaştık" diye konuştu.

Ekspo Başkanı Erdoğan daha sonra fuarda emeği geçenlere plaketlerini verdi.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..