Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '09

 
Kategori
Güncel
 

Valla çok ayıp...

Valla çok ayıp...
 

Bazen insanları anlamakta zorluk çekiyorum. Pireyi deve yapıp, söylenen sözleri çarpıtıp, büyütüp hatta başka olasılıkları da katıp, sanki öyle denilmek veya yapılmak istiyormuş gibi insanları galeyana getirmeye pek meraklı oluyorlar.

Ben içki içerim, eşim de tabii. Bizler keyf insanlarıyız ve yanında mutlak müzik eşlik eder. Ama öyle her yerde de içmeyiz. Ya evimizde ya da bir restoranda içeriz. Herşeyin bir yolu yordamı, normali vardır. Gitmişsiniz pikniğe, çoluk- çoçuk, mis gibi bir havada kurmuşsunuz sofrayı ,yakmışsınız mangalı arkasından da normal olanı yani çayınızı demlemişsiniz. Ama çıkmış bazıları hem de yanıbaşınızda kurmuşlar rakı sofrasını...

Birer duble sakıncalı gelmez ama ya daha fazlası. Bırakın ne kadar içileceğini, siz olsanız rakı şişesini veya bardakları görseniz rahatsız olmaz mısınız? Olursunuz bal gibi ama burada yazı yazmaya gelince maksat karşı çıkmak olsun da ne olursa olsun düşüncesiyle olayı abartır da abartırsınız.

E ne de olsa vali hükümetin valisidir ve bu vali yapsa yapsa içkiyi külliyen yasaklama maksatlı bir operasyon başlatmıştır.

Doğrudur, hatta insanların evlerine kadar girip rakı ve içki şişeleri taplanabilir. BU öyle sanıldığı kadar kolay da değildir. İşte bu yüzden casus timler oluşturulmaya başlanmıştır ve mahalllerde görev yapıp evlerinde gizli gizli içki içenleri tesbit edecektir.
Vay şu Çankır Valisinin yaptıklarına bakın !
Hii valla çok ayıp...
Haydi şerefe.
 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..