Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '11

 
Kategori
Güncel
 

Vanga Nine'nin kehanetleri

Son zamanlarda gelişen olaylar çok önceleri okuduğum Vanga'nın kehanetleri ile ilgili bir yazıyı anımsattı. Kimdir Vanga derseniz, 1966 da 84 yaşında ölen, gözleri görmeyen bir Bulgar kadın. II.Dünya savaşı sırasında Hitler tarafından ziyaret edilmiş, K.G.B nin akıl danıştığı fakir bir Bulgar vatandaşı. 

Vanga Amerka'nın 44. başkanından(Bush) sonra gelecek başkanın siyah olacağını, bu liderin A.B.D nin son lideri olacağını söylemiş. Amerika'nın ekonomik krize girmesinden sonra kuzey ve güney eyaletlerin arasında anlaşmazlıkların çıkacağını ve bu anlaşmazlıkların sonucu savaş çıkacağını ve atom bombasının kullanılacağını da söylemiş. 

Vanga Rusya'nın dağılacağını, 11-Eylül saldırısını ve Prenses Diana'nın ölümünüde taa o yıllarda söylemiş. 

Bakın Vanga daha ne gibi kehanetlerde bulunmuş. 

3.Dünya savaşı çıkacak ve 2014 yılında bitecek. Kuzey yarım kürede rakyoaktif sızıntı olacak ve Avrupa nüfusu 2016 da yok denecek derecede azalacak. Dünya küresel ısınmanın etkisiyle kuraklık yaşayacak ve ölümler çoğalacak. Çin 2018 de dünya gücü olacak. 

Tüm bunlar Vanga Nine'nin kehanetleri. Bir de Nostradamus'un bizi de ilgilendiren kehanetlerinden bazılarını sizlerle paylaşayım. 

"Ortadoğu'dan çıkacak bir lider, büyük savaşa neden olacak. Müslüman olan bu kişi Avrupa'nın ortalarına kadar ilerleyecek. Bu savaşta en çok Türkiye zarar görecek. Çin büyük savaşa katılıp, dünya gücü olacak." 

Allah korusun son zamanlarda Kuzey Afrika ülkelerindeki karışıklıklar, Suriye üzerinden bizimle oynanmak istenen oyunlara bakınca insanın korkmaması mümkün değil. Batılı güçlerin petrol hırsları için başlattıkları bu vahşet, ister misiniz kendi başlarını yesin? Ama sadece kendi başlarını değil, bizimkileri de yiyeceği kesin. Dünya'ya kafa tutan İran her an herşeyi yapabilecek bir konuma geldi. Sam Amca İran-Suriye-Türkiye üçgeninde bir "bermuda şeytan üçgeni" kurarak savaş teraneleri attırarak bizleri bu girdaba çekebilir. İşte o zaman Vanga ve Nostradamus'u rahmetle mi anarız, yoksa onlar bizi mi anarlar bilemem. 

Hani bizde bir laf vardır ya "elle gelen düğün bayram" diye. Diyecek ve yapacak hiçbirşeyimiz yok maalesef...... 

 
Toplam blog
: 32
: 573
Kayıt tarihi
: 10.09.08
 
 

1953 Konya doğumluyum. Uludağ ünv. 3.sınıfta terk ettim üniversiteyi. Anarşi yoğundu o zamanlar. Pan..