Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Vaser Liposuction Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Vaser Liposuction Ameliyatı Nasıl Yapılır?
 

vaser liposuction


Vaser liposuction yağ aldırma yöntemi olarak bilinmektedir. Geçmişte oldukça ağrılı ve zor olan vaser liposuctionun yerini artık hasta için minimal oranda cerrahi gerektiren bir operasyona dönüşmüştür. Vaser liposuction yönteminde ultrasonografi ses dalgaları kullanılarak sadece yağ hücreleri hedef alınmaktadır. Ve diğer sinir, damar gibi dokulara da hiçbir zarar vermemektedir. Lazer ile yapılan yağ aldırma yöntemine göre çok daha ağrısız, morarma oranı da düşüktür. Bunun sebebi de lazer liposuction yönteminde diğer dokular az da olsa zarar görebilmektedir. Bu yüzden günümüzde vaser liposuction yöntemi oldukça fazla tercih edilmektedir.

Vaser liposuction yaptıran hastalar hızlıca günlük yaşama geri dönebilmektedirler.
Vaser liposuction yöntemi genelde hastaların rahatlığı için genel anestezi yapılarak uygulanmaktadır. Çünkü; yağ aldırma belgeleri genelde bel, sırt, bacak gibi geniş bölgeler olduğundan genel anestezi daha uygun olmaktadır. Küçük bölgeler için yapılacak olan vaser liposuction ise local anestezi yapılarak rahatlıkla uygulanmaktadır. Cerrahlarımız hasta ile öncelikle yağ aldırılacak bölgeleri tespit edip ona göre planlayıp hangi tür anestezi uygulanacağına hastalar ile birlikte karar vermektedirler. En önemlisi de hastayı gerçekten bu operasyona hazırlamak ve güvende hissetmesini sağlamaktır.

Vaser liposuction yapılacak hastalar diyet ve sporun yeterli olmadığı hastalardır.
Eğitimli ve tecrübeli cerrahlarımız sayesinde vaser liposuction yöntemi bu hastalara güvenli ve ağrısı,riski sıfıra yakın bir oranla uygulanmaktadır. Vaser liposuction yöntemi vücudun popo, kol, bacak, gıdı, yanak, göğüs gibi bölgelere uygulanarak yağları parçalayıp etkili bir sonuç yaratmaktadır.  Ayrıca erkeklerde görülen jinekomasti yani meme büyümesi sorunu için de oldukça etkili bir yöntemdir.  Hatalar 2-3 gün içinde normal hayatlarına dönebilmektedirler. Vaser liposuction operasyonu ile birlikte meme küçültme, meme büyütme, karın germe, yüz germe gibi estetik ameliyatlar birlikte uygulanabilmektedir. Vaser liposuction ile yağ hücrelerinin yapısı bozulmadığı için alınan yağlar meme, yüz bölgesi, bacaklar gibi bölgelere enjekte edilebilmektedir. Artık gereksiz yağlardan kurtulmak risksiz ve zararsız bir şekilde gönül rahatlığı ile kolaylıkla aldırılabilmektedir. Vaser liposuction yöntemi ve güven veren cerrahlarımız ile daha güzel ve sağlıklı görünüm elde etmek artık çok daha kolay.

 
Toplam blog
: 26
: 167
Kayıt tarihi
: 06.10.17
 
 

Plastik, Rekonstrüktif, Plastik ve El Cerrahisi Uzmanı, Mikrocerrahi Uzmanı ..