Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '09

 
Kategori
Güncel
 

Vasıflı vasıfsız işçiler aranıyor Tiyatro Fabrikası'na

Vasıflı vasıfsız işçiler aranıyor Tiyatro Fabrikası'na
 

Tiyatro Fabrikası'nın ustaları Ayhan Şahin ve Onur Durmuşoğlu / ezgi umut


"TİYATRO FABRİKASI'NA VASIFLI - VASIFSIZ İŞÇİLER ALINACAK !" diyordu Edebiyat-Koop'dan Ayhan Şahin . kendisi ile yaptığımız uzun söyleşiyi yayımlamadan önce tiyatro ile ilgilenen kardeşlere duyurmak istedim koşulları:

On beş günde bir Şiir Tiyatrosu sahnelemeye aday ya da tiyatroyu hiç bilmeyen ama öğrenmek isteyenlere de Temel Eğitim Çalışması verecek ÜCRETSİZ TİYATRO FABRİKASI'na girmek ister misiniz?

17 Ocak'ta faaliyete geçmesi planlanan ve 26 Ocak 2009'dan itibaren iki haftada bir oyun sahneleyecek olan TİYATRO FABRİKASI'na işçilik yapacak vasıflı - vasıfsız oyuncular aranıyor...

Son Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Cuma, Saat: 23.00... (Dersler, 17 Ocak 2009'dan itibaren, her Cumartesi 17.00 - 20.00 arası verilecektir.)

Fabrikamızda ücretler cılızdır: Sigorta + Prim + Yol parası + Yiyecek Giyecek ve Yakıt Parası falan yoktur! (Çünkü sosyal devlet, çoktan ölmüştür!)

VE ASLINDA ŞİİR TİYATROSU'NA HİÇBİR ZAMAN GEÇ KALMAZSINIZ !

Çünkü Tiyatro Fabrikası'nın Şiir Tiyatrosu bölümü size her zaman açıktır; çünkü fabrikada kart basma sistemi, sıkı çalışma saatleri, işten atılma tehlikesi, devam zorunluluğu; ustabaşı, postabaşı, şef gibi üretimi engelleyecek türden lüzumsuz şahsiyetler (dilerseniz, siz onlara 'sanatçı' da diyebilirsiniz), gereksiz ve anlamsız bir hiyerarşi yoktur...

Fabrikamızda çalışma saatleri işçilere (katılımcılara) göre belirlenmiştir ve işçilerin (katılımcıların) kendi belirledikleri çalışma saatlerine uymadıklarında başlarına gelebilecek olanlar da şunlardır:
1- Üçerli beşerli gruplar halinde, farklı zaman dilimlerinde bir araya gelecek işçiler (oyuncu ve oyuncu adayları), iş arkadaşlarının zamanlarını çalmış olurlar;
2- Moral ve motivasyonun düşmesini sağlarlar;
3- Büyük bir disiplinsizlik örneği gösterdikleri için sonsuza dek büyük bir utanç içinde yaşamak durumunda kalırlar;
4- En önemlisi: Türk ve dünya şiirinin zirvelerini Şiir Tiyatrosu aracılığıyla okuma, yorumlama ve sahneleme şanslarından mahrum kalırlar (asla sahneye çıkamazlar);
5- Çünkü sanatsal üretimi baltalamış olurlar;
6- Yani; ustabaşı, postabaşı ve şeflerden beter olurlar;
7- Ama hepsinden önemlisi: Asla ve asla fabrikadan atılmazlar ve en fazla istifa etmek zorunda kalırlar! (Hastalıklı egolara duyurulur!)

Tiyatro Fabrikası'na, Şiir Tiyatrosu bölümü için, vasıflı-vasıfsız işçi alımlarına devam ediyoruz...
Ne demiştik, hatırlıyor musunuz: Dileyenler, fabrikamızda, part time, full time ya da pamuk işçileri gibi mevsimlik de çalışabilirler...

17 Ocak 2009 Cumartesi 17.00'de ilk kez bir araya gelen ve o günden bu yana çalışmalarını gece gündüz sürdüren Tiyatro Fabrikası işçileri, ilk gösterisini Edebiyat Koop'ta, 26 Ocak 2009 Pazartesi akşamı saat 20.00'de gerçekleştiriyorlar!

Sizi de bekleriz (Hem izlemeye, hem çalışmaya!)...
Çünkü ne kadar erken katılırsanız, Türk ve dünya şiirinin yetkin örnekleriyle o kadar erken tanışmış olursunuz!

TİYATRO FABRİKASI'na katılmak isteyenlerin:
1- Ad - Soyad;
2- Telefon numarası;
3- E-posta adreslerini bildirmeleri yeterlidir...

Kaydınızı e-posta aracılığıyla yazılı olarak da yaptırabilirsiniz! (Fabrikamıza katılım ücretsizdir!)

İletişim için: 0212 244 01 05 - 0536 336 13 75

YER: Edebiyat Koop
ADRES: İstiklâl caddesi, Sadri Alışık sokak, Güneş-2 işhanı, No: 1, Kat: 1 Beyoğlu - İST. (Ağacamii karşısı, Taksim Polis Karakolu yanı)
TEL: 0212 244 01 05 / 0536 336 13 75




 
Toplam blog
: 566
: 1338
Kayıt tarihi
: 11.07.06
 
 

Edebiyatla ilgileniyorum. Ayrıca amatörce belgesel film çalışmaları yapıyorum ve kültürel etkinlikle..