Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '12

 
Kategori
Güncel
 

Vatan, Millet, Sakarya

Vatan, Millet, Sakarya
 

Sitemde bundan yaklaşık 1 ay önce şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajı yayınlandı. Sonra aynı pankartı bugün de asmışlar o pankart eskiyinceye kadar şehit haberleri geleceğine o kadar alışmışlar ki takıp, çıkarıyorlar yani normal bir durum oldu artık. 

Sn. Erdoğan bir açıklama yapar ve açıklamadan sonra bir bölge sorumlusu bir kaç terörist öldürülür halk yatıştırılır. Kim kazandı? Halkı bastıran sözleri söyleyenler kazandı. 100 bin lira tazminat ödenir 500 lira şehit maaşı bağlanır bir tören düzenlenir ve unutulur. Ama o kaybedilen can daha neler görecekti... Bir annenin sıcaklığını kaybettirdin, bir eşin dokunuşunu, henüz kundakta babasının acısını anlamışcasına ağlayan bir bebeği bıraktın, bir gölgenin altında bir kitap okuma zevkini elinden aldın henüz senin gibi villalarda oturmaya fırsat vermeden. Babasının yüreğine ateş düştü dilinde tek söz ''son olsun'' kaç sonlar bitti.

Bitmeyen tek şey gelen iktidarların koltuk sevdaları. ''Vatan Sana Canım Feda'' sözlerinin arkasında sorular kaldı ve mantıksız söylemler ile geçiştirilen açıklamalar.

Aradan 5 yıl geçiyor istihbarat hatası vardı, güvenlik zaafiyeti, heronların kanadı koptu, MİT başkanı 5 çayına gitti. Tama hata olur geleni geri getir. Benim 20 yaşındaki kardeşimi, abimi, babamı hadi geri getir.  

Sn. Bülent Arınç açıklamasında ''silahları vardı, sayıca fazlalardı'' söyleme bakın. Evet normalde çiçek atıyorlardı teke, tek askerler ile güreş yapıyorlardı bu sefer yanlışlıkla silahla gelmişler. Sen 20 yaşındaki tecrübesiz eri hayatında silah görmemiş vatandaşı askere zorla götürüp 3 ay eğitimle ''hadi oğlum yaparsın, sen kahramansın'' sözleriyle sal dağa asker zaten bilmez dağ,tepe karşısına çıkar 15,20 senelik terörist senin o sözlerinin yerine başlarının alakasız açıklamaları yer alır. Aslında bir mangaya, bir manga gelseydiler görürdüler. Zenginin çocuğu rahat uyusun çünkü fakirin çocuğu bir daha uyanmamak üzere uyudu.

 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..