Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '10

 
Kategori
Güncel
 

Vatandaş adına post-modern darbe

Vatandaş adına post-modern darbe
 

VATANDAŞI Hiçbir Yeri Yasaklı Hale Getiremezseniz

VATANDAŞ kelimesinin sırrı içinde saklı.

Bu cümledeki en önemli vurgu kelimesi "Vatandaş". Eğer bu kelimeyi her cümlenin başına uygun bir şekilde getirip üslubuna uyan bir şekilde kullanırsanız hem halk arasında sempati kazanırsınız hem de her yere vatandaş adına girdik dersiniz.

Bu memlekette vatandaş adına girilen yerlerden bazıları;

-Vatandaş adına önce yüksek bir oy oranıyla meclise girildi. Çünkü koalisyon hükümeti ülkeyi yönetemedi ve erken seçime gidildi.

-İlk icraat olarak Cumhuriyet'in başına geçilmesi gerekiyordu, vatandaş adına cumhuriyeti başına geçildi.

-Vatandaşa adına daha önceki cumhurun yapmadığı ve vekillere yürütülen atamalar asıla çevrilirdi kısa bir sürede.

-Vatandaş adına parti içinden meclis başkanı seçilirvirdi kısa bir sürede.

-Vatandaş adına orduya müdahale edilmesi gerekiyordu. Önce vatandaşa adına "Kozmik Oda'ya "giriliverdi bir çırpıda. Kozmik odaya girildikten sonra her taraf birden sözde askeri çete operasyonları ile doluverdi birden. Sonrada son hamle yapıldı ve orduda kafa dengi atamalar yapılıverdi bir Ağustos gününde vatandaşa adına.

-Vatandaş adına memleketin bütün valileri ve il ve ilçe müdürlükleri değiştirilirverdi birden bire.

-Vatandaş adına memleketi yönetenlerin eşleri türbanlı oluverdi birden sonra da bazı medya mensupları bu fotoğrafların ne kadar sempatik olduğunu söyleyiverdi birden bire.

-Medyada bazı grupların hem gazete tirajları hem de cep tirajları artıverdi birden bire vatandaşa adına.

-Vatandaş adına iller ve ilçelerdeki belediye başkanları değişiverdi birden bire. Sonra birileri bu illerde parkta oturan insanları vatandaş adına uyarıverdi usturuplu oturmaları ve içki içmemeleri için.

-Vatandaş adına ve vatandaşın damarına basılarak 12 Eylül 1980 yılını hatıralatan muhteşem bir zeka ürünü tarihle (yiğidi öldür hakkını yeme derler. 12 Eylül 1980 öncesi yaşananları o zamanı hatırlatarak o gün seçim yapmak süper bir zamanlama ve insanların beyinlerine o zamanki askeri darbeyi hatırlatarak evet oyu almak son derece ustaca bir hamleydi ve bu hamleye yeterli karşılık alamamak son derece üzücüydü, özellikle de iç Anadolu'dan) evet oyu alınıverdi ve oyların sonuçları öğleden önce açıklanıverdi sözde bağımsız bir kurul tarafından.

-Sonra vatandaş (çocuk, aile, çalışan kadın, işçi, memur) adına değiştirilmesi gereken maddeler dururken birden adaletin tüm organları ele geçiriliverdi akşam alt yazıda geçen birkaç haberle ve birkaç bin oycağızla. vatandaşlarda dizilerin alt tarafında görüverdiler sonuçları tanıtım reklamı sanılarak. böylelikle yargıda da işlem tamamlandı vatandaş adına.

-Devlette davetliler artık teke indiriliverdi sadece türbanlılar resepsiyonlara katılıversinler diye.

-Bazı muhalefetciklerde vatandaş adına türbana takılıverdiler türbanın dini istismar eden bir sistemin bayrağı olduğunu unutuverdiler birden bire ve 2011 seçim kaygısına kapılıverdiler birden bire ve yine sağlam duramadılar birileri karşısında. Oysa demeleri gereken son derece basitti " ANAMIZIN TAKTIĞI YAZMA HAKTIR VE KUTSALDIR, AMA BELLİ BİR FİKİR VE AMAÇ UĞRANA TAKILAN, ADINA BAŞÖRTÜSÜ YA DA TÜRBAN DENİLEN İSE TAMAMEN SİYASİ BİR SİMGEDİR" deyiverip vatandaşın aklını başına getirivermediler birileri.

-Biz here istediğimiz gibi girip çıkarız diyenlere birileri de çıkıp vatandaşa adına siz oralara sık sık girip çıktığınız için oraları iyi bilirsiniz deyivermedi.

90 yaşında yeniden asansörle parti başkanı seçilen bir danışmanın talebelerini kim durdurabilir ki ?

VATANDAŞ ADINA HER YERİ ELE GEÇİRMENİN POST MODERN BİR DARBE OLDUĞUNU HİÇ KİMSE ANLAYIVERMEDİ NEDENSE VE HERKES SUSTU TEKER TEKER BİR ÇIRPIDA

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..