Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '10

 
Kategori
Dünya
 

Vatansever

Vatansever
 

uygun


Adam dünyaca ünlü kalp doktoru. Babası ülkemızde ıyı bır prof. Oğluda ABD, de ünlü bir bilim adamı. Her yıl yazları Türkıyeye gelir, bir çok sağlık tavsiyesınde bulunur, Medya onu kanallarında mısafir eder. Her yaz sağlıkla ilgili yenilikler sunar. Bilim aşkı yaşımının temel amacıdır.

Birçok insanımız kavonoz içinde ilk kez insan yağını sıvı halde onun sunumlarında görmüştür. Tahrip olmuş karaciğeri gözünüze sokar, işte sonuç budur sağlıksız beslenmenın der.

Bahsettiğim dr sayın Mehmet Öz. ABD, de yaşar, hastanede çalışır, binlerce hastaya dünyanın dört bir yanında hizmet verir. Gurur kaynağımızdır. Cana yakın sıcak, her zaman vatanseverdir dr Öz.

Dr Öz ABD, de, tv progarmlarında çeşitli sağlık programları yapıyor. Dr Öz show adı altında her bir program sağlıklı yaşamla ilgili konuları, katılımcı konukları ile sunuyor. Bu programları ABD, de yüzbinlerce insan severek izliyor.

Dr Özün bu kadar vatansever olduğunu hiç bilmezdim. Geçenlerde Türkıyede her sabah yayımlanan bir TV sağlık program showun, da yaptığı hizmet Ülkesini nekadar sevdiğini gösterdi. İşte ülkeye böylede hizmet edilir. Benim tarzım bu büyülerim, bilinç altında markalar yaratırım diyordu.

Dr Öz her yıl yazın tatillerını ülkesınde geçirerek ne kadar çok örnek oluyor. Tüm dışarıda çalışan ve para kazanan insanlarımıza ülkenıze gelin yenılıkler getirin, paranızı ülkenızde harcayın mesajı veriyor.

Dr Öz sağlık showlarından birinde katılımcılara en çok hangi besınde Lif vardır testine tabi tuttu. Masada onlarca besın arasında şam fıstığıda vardı.

Sonuç olarak en çok lif şam fıstığında vardır dedi. Milyonlarca Amerikalıya şam fıstığı yiyin, sağlığınız için bu en ıyı seçeneklerden biridir mesajını iletti.

Şam fıstığı Türkıyede çıkar. Amerıkalı tüketince Ülkemızın şam fıstık ihracatı dolaylı olarakda refah payı artar.

İşte gerçek vatanseverlık, Parmak ısırdım, bravo Dr Öz, ülkemizin senın gibi evlatlara ihtiyacı var, ömrün uzun olsun yiğit adam.

 
Toplam blog
: 233
: 364
Kayıt tarihi
: 02.07.09
 
 

Satış ve pazarlama uzmanıyım. Büyük ve yerel şirketlerde bölgesel ve ulusal satış ve bayii organizas..