Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '13

 
Kategori
Deneme
 

Ve aşık olduğunda insan

Ve aşık olduğunda insan...
 
Hiç bir anlam ifade etmiyor onsuz kurulan hayaller.Bir ömre sıkışıp gidiyor insan.Anlık tripleri,nedensiz kıIşları ve karşılıksız olarak gizlediği bakışları.Oysa insan nelerden vazgeçebiliyor,çıkarsız bakışmalardan..Hani çocuk olsa pamuk şekere kandırır gibi..
 
Yaşanılan yer, uyunulan yatak, rahatlamak için kullandığın aynı şebeke suyuna varana.Neleri barındıyor yüreğinde.Konuşulanlar anlamsızlaştırılıyor mesela. O kulak asmalarımızmış, hakkımızda konuşulacak olanlarmış falan falan. Gece insan aynı güneş ısısını hissediyor. Ona gidilen yollarda çıkan engelleri görmezden gelip gidişini kesmiyor..
Düşünsenize yüreğinizi gasp edip, mübbett ediliyor yüreğinize.
Bir de olası şeyler var tabi.
Hani çok değerlili olan insanlarınız var ve o duydukça mutlu oluyor. Siz hiç hayatınızda en değerli insandan bassederken göz yaşlarınızı esir ettiniz mi?
Ben ettim,
sırf karşısında ağlamamak için alt dudağımı üst dudağımla birleştirip o dişlerimin acımasızlığına telsim ettim. Bir göz yaşım bin hüzüne dağlayacaktı onu, bildim.
çıkarsızca gözyaşlarına boğdu yüreğine. Hani en güzel anılarını anılarıma karıştırdı. işte insan oğlu ne olursa olsun, geçmişi hiçe sayıp bekleyebiliyorsa aşktır. çıkarsızlıktır, çaresizliktir..
umut etmeyin, ümit edin cesareti ya da cesaretiniz yoktur kapısında durup Zile basamayışımızın..
Aşk, var olanın yokluğunda sever,
ne zaman karışsa sevginiZe o zaman ömrü adamaya değer.
aşk umursamamaktır..
 
sevgi ve saygı işe kalın,
(üç eylül iki bin on üç)
ali türkmen
 
Toplam blog
: 54
: 422
Kayıt tarihi
: 13.05.13
 
 

Radyo programcısı ve İzmir Eylül Universitesi Metalurji Malzeme ve Mühendisliği okumaktayım.   Di..