Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Ve beklenen oldu : Poyraz geri döndü!

Ve beklenen oldu : Poyraz geri döndü!
 

Ülke tarihimizde hatrı sayılır bir yerde olan televizyon dünyasının hemen içerisinde yer alan birçok yapımın izleyicinin içine işleyen ve sosyal hayata sıçrayan örnekleri ile sık sık karşılaşıyoruz. Yani filanca başrol kadın başrolü aldatmış mı, kim kimin üvey çocuğu çıkmış ya da onlar gerçekten evlimiymişler gibi merak noktası haline gelen örneklerden bahsediyoruz. Bu örnekler içerisinden bir tanesini Asmalı Konak'ın Seymen'i ve Bahar'ının arasındaki durum, başka bir tanesini Kurtlar Vadisi'nde Çakır ve Memati'nin ölümündeki sızı, berikisini Aliye'nin çocukları ile birlikte olmayı başarışı, bir diğerini ise Arka Sokaklar'da bir türlü ölemeyen karakterlerin yeniden hayat dönüşü olanları seçebiliriz. Bu örneklere dün gece itibari ile Poyraz'ı da ekleyebiliriz.

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde yayınlanan 62.bölümünde Poyraz'ın ölümünü, gömülüşünü ve hatta belki inanan olmaz diye kefen içerisindeki halini bizlere gösteren, ancak ''yemezler abicim!'' diye tepki koyduğumuz o olay dün gece itibari ile yani 63.bölümde mutlu son ile bitti. Çünkü beklendiği gibi Poyraz ölmemişti!

Hem de entrikanın dibine vurmak adına Ayşegül karakterini 2 adam arasında kalma gibi bir duruma layık görmüşken ölmemişti Poyraz! Düğünün içerisinde çıktı geldi ve o buğulu gözlerle Ayşegül'ün algısını ve kafasını adeta bir düğün çorbası haline getirdi. Bununla da yetinmeyen Poyraz Karayel senaristleri Çınar-Ayşegül-Poyraz üçgeninde oluşacak olaylar için bizleri hazırlayan bakışmalar ve replikler de ekleyince Poyraz Karayel'i tadından yenmez bir hale getirdi.

Hepimizin içerisinde bir Poyraz olduğunu ve mecazen olarak görsek de Poyraz'ların ölmediğini bizlere gösteren Poyraz Karayel ekibine tebrikler! Bu sezon Poyraz Karayel'in altın sezonu olabilir, o derece!

E boşuna dememişler albayım ; ''Poyraz'lar ölür mü hiç?'' diye.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..