Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '18

 
Kategori
TV Programları
 

Ve Çağatay Ulusoy'un Netflix Dizi Partneri Kesinleşti!

Ve Çağatay Ulusoy'un Netflix Dizi Partneri Kesinleşti!
 

Çağatay Ulusoy'un neredeyse 10 aydır sakız gibi çiğnenen Netflix dizisinde oynayacağı dizi partneri kesinleşmiş. 2 yıl önce ikinci sinema filmi Delibal'da birlikte oynadıkları Leyla Lydia Tuğutlu partneri olmuş. Demek ki uzaklarda aramaya gerek yokmuş, hemen yanıbaşındaymış.

Mayıs 2017 yılında, İçerdi dizi filmi bitmeden teklif gelmiş ve el sıkışmışlardı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Los Angeles'e gitmeden anlaşma imzalanmış ve Çağatay Ulusoy erkek oyuncu olarak kesinleştiğini kendi sesinden duyurmuştur. Neredeyse 6 aydır bayan partner arayışları sürmüş ve dizinin çekimlerine bir ay kala anlaşma sağlanmış ve imzalar atılmıştır. Aynen Delibal sinema filminde olduğu gibi çekimlere bir ay kala anlaşma olmuştur. 

Öncesi, Burcu Biricik, Cansu Dere, Farah Zeynep Abdullah, Serenay Sarıkaya ve Melisa Aslı Pamuk'un isimleri telaffuz edilmişti. Ve bir gün öncesi Star Tv ekranlarında art arda 2 kez ekranlara gelen Delibal Sinema filminden hemen bir gün sonra, dün Çağatay Ulusoy'un Delibal filminde birlikte oynadıkları Leyla Lydia Tuğutlu ile anlaşmanın imzalandığı yazıldı.

Bana göre isabetli bir karar veridi. Duru güzelliği ile öne çıkan Leyla Lydia Tuğutlu  Çağatay'ın Netflix bayan partneri olmuştur.

Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesini anlatacak olan dizinin senaryosu yazım aşamasında ve çekimler Mart ayı içinde 03 Medya tarafından yapılacaktır. Beş yüz yıllık Yavuz Sultan Selimin tılsımlı gömleğinin gücü ile genç Yavuz efsaneler yaratacaktır. Aslı ile aralarında gizemli bir aşk ortaya çıkacaktır.

Çağatay Ulusoy, bu dizi için gene çok hazırlanmış, beklenenden çok daha ilgi uyandıracaktır. Emir Sarrafoğlu karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Çağatay, bu defa yakışıklı Yavuz karakteri ile Dünya izleyicisinin karşına çıkacak, mucizeleri konuşulacaktır.

Dünyanın her ülkesinden milyonların hayranı olan Çağatay Ulusoy, adını bu defa mucizeler yaratan genç Yavuz olarak sizlerle olacaktır.

Diğer roller için cast çalışmaları devam ediyor ve ilk bölümü ile Dünya izleyicisinin karşısına yaz aylarında çıkacak ve milyonlar Yavuz ile Aslı aşkını konuşuyor olacak.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..