Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '13

 
Kategori
Futbol
 

Ve Fikstür çekildi

Ve Fikstür çekildi
 


2013 - 2014 PTT 1.Lig fikstürü dün çekildi. Ligden ihraç kararını TFF'nin geri çekmesiyle tekrar 1.Ligde yer alma hakkı kazanan ancak geçen yıl sezona hazırlanmakta zaman problemi yaşayacağı için geçen yıl lige katılmayan Ankaraspor ile ile birlikte PTT 1.Ligde 2013-2014 sezonunda 19 takım yer alacak.

Son yıllarda her sene değiştirilen lig statüsünde bu sezon, geçen yıl uygulanan statü uygulanacak. İlk iki takım direk Süper Lig'e çıkarken, sıralamada 3-4-5-6 sırada yer alan takımlar play off oynayacak. Ligi 3. bitiren takım 6. bitiren takımla eşleşecek ve play off yarı final ilk maçı ligi 6. bitiren takımın sahasında yapılacak. Rövanş maçı ligi 3. sırada bitiren takımın sahasında olacak. Ligi 4. bitiren takım ise ligi 5. btiren takım ile eşleşecek ve play off yarı final ilk maçı ligi 5. sırada bitiren takımın sahasında yapılacak. Rövanş maçı ligi 4. bitiren takımın sahasında yapılacak. Play off yarı final mücadelelerini kazanan ekipler Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği tarafsız sahada Süper Lig biletini alabilmek için karşı karşıya gelecekler. Ankaraspor'un lige dönmesiyle birlikte 19 takımdan oluşun PTT 1.Ligden bu sezon 4 takım küme düşecek.

Aynı stadı kullanan takımların maçlarının çakışmaması için bazı takımlara direk fiksür numaraları verildi. Trabzonspor ile aynı stadı kullanan 1461 Trabzonspor'a, Gaziantepspor ile ile aynı stadı kullanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a, Beşiktaş bazı maçlarını Olimpiyat stadında oynayacağı için İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a, Akhisarspor ile bazı maçlarını aynı stadda oynayacak olan Manisaspor'a direk numara verildi. Aynı stadı kullanacak Adanaspor ve Adanademirspor ise aralarında kura çekerek fiksür numaralarını belirlediler. Alfabetik sıraya göre bir üstten bir alttan numara çekimi gerçekleşti ve fiksür kura çekimi tamamlandı.

2013-2014 sezonunda Karşıyakamız ilk maçında Şanlıurfaspor ile  Urfa'da karşılaşacak. 2.hafta sahamızdaki ilk maçımızda ise Adanaspor'u konuk edeceğiz. Ligde 19 takımın yer alması sebebiyle her hafta bir takım bay olarak haftayı maç yapmadan tamamlayacak. Karşıyakamız 5. haftayı ve 24. haftayı maç yapmadan geçecek. Son haftayı şampiyon tamamlamamız halinde ise Ankara'da Ankaraspor maçında  şampiyonluk kutlamalarını yapacağız.

Yeni oluşan yönetimimiz ile bu ligdeki tecrübesini ispatlamış  Sait Karafırtınalar yönetimindeki kadromuza yeni sezonda başarılar dilerim. Hak edenin kazandığı, hakem hatalarının sonuçlara etki etmediği bir sezonu şampiyonlukla tamamlama temennisi ile ilk düdüğü sabırsızlıkla bekliyoruz.

İşte Karşıyakamızın ve deplasmanlarda takımı yalnız bırakmayacak taraftarın yol çizgisi.

1.Hafta: Şanlıurfaspor-Karşıyaka
2.Hafta: Karşıyaka-Adanaspor AŞ
3.Hafta: Mersin İdmanyurdu-
Karşıyaka
4.Hafta: Karşıyaka-Orduspor
5.Hafta:  BAY
6.Hafta:  Manisaspor-
Karşıyaka
7.Hafta:  Karşıyaka-F.Kahramanmaraşspor
8.Hafta:  İstanbul BşB-
Karşıyaka
9.Hafta:  Karşıyaka-Tavşanlı Linyitspor
10.Hafta: Fethiyespor-
Karşıyaka
11.Hafta: Karşıyaka-Denizlispor
12.Hafta: Adanademirspor-
Karşıyaka
13.Hafta: Karşıyaka-Boluspor
14.Hafta: Gaziantep BŞB-
Karşıyaka
15.Hafta: Karşıyaka-1461 Trabzon
16.Hafta: Balıkesirspor-
Karşıyaka
17.Hafta: Karşıyaka-Samsunspor
18.Hafta: Bucaspor-
Karşıyaka
19.Hafta: Karşıyaka-Ankaraspor

20.Hafta: Karşıyaka-Şanlıurfaspor
21.Hafta: Adanaspor A.Ş-
Karşıyaka
22.Hafta: Karşıyaka-Mersin İdmanyurdu
23.Hafta: Orduspor-
Karşıyaka
24.Hafta: BAY
25.Hafta: Karşıyaka-Manisaspor
26.Hafta: F.Kahramanmaraşspor-
Karşıyaka
27.Hafta: Karşıyaka-İstanbul BŞB
28.Hafta: Tavşanlı Linyit-
Karşıyaka
29.Hafta: Karşıyaka-Fethiyespor
30.Hafta: Denizlispor-
Karşıyaka
31.Hafta: Karşıyaka-Adanademirspor
32.Hafta: Boluspor-
Karşıyaka
33.Hafta: Karşıyaka-Gaziantep BŞB
34.Hafta: 1461 Trabzon-Karşıyaka
35.Hafta: Karşıyaka-Balıkesirspor
36.Hafta: Samsunspor-
Karşıyaka
37.Hafta: Karşıyaka-Bucaspor
38.Hafta. Ankaraspor-Karşıyaka

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..