Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Ve işte Çağatay Ulusoy'un yeni dizi partneri ve konusu!

Ve işte Çağatay Ulusoy'un yeni dizi partneri ve konusu!
 

Çağatay Ulusoy ile baş rolü paylaşacak bayan partner için aylardır o kadar çok isim yazıldı, çizildi ki, ben bile kimi kesin diye yazacağımı şaşırdım.

Sonunda aranan bayan partner bulunmuş. Küçük Sırlar dizisinde oynayan Bengü Soral dizide Çağatay Ulusoy'un sevgilisi oluyor. Ay Yapım bir takım kriterler uygun geldiği onunla anlaşmış. (Bölüm başına 15 bin lira alacakmış.) Dizide güçlü bir avukat Melek'i canlandıracakmış.

Bensu Soral'ı tanıyalım:

22 Mart 1991 Bursa doğumlu olup, Bursa'da İnegöl Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'de grafik üzerine eğitimine devam etmektedir.
Ablası Hande Soral'ın da desteğiyle oyunculuğa başladı. İlk defa TRT1'de "Yol Ayrımı" dizisi ile televizyon ekranlarına çıkmıştır. "Vicdan" dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Daha sonra "Boynu Bükükler" isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı canlandırmıştır. 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı.


fft16_mf7365534

Bensu Soral 1.63 boyu ve 55 kilosu ile ilk modellik yapmıştır. Ancak kendisi modellikten daha çok oyunculuk yapmak istemiş ve birçok projede küçük roller almıştır. Bensu Soral Murat Dalkılıç’ın Kader isimli şarkısının klibinde oynamıştır. Bir ara Kösem Sultan dizisinde de oynayan Bensu Soral’ı popüler yapan ve izleyiciler tarafından beğenilmesine sebep olan dizi Tatlı Küçük Yalancılar olmuştur. Bensu Soral geçen yıl 2015'de yapılan 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri'de "Pantene Yıldızı Parlayanlar" ödülüne layık görülmüştür.

bensusoral

Dizinin yapımcı Ay Yapım'dan resmi bir açıklama her nedense yapılmadı. Bu duyumlar nette yayınlananlardan.

Dizi Leonarda DiCaprio'nun 2006 yılında baş rolü oynadığı (The Departed) "Köstebek" filminden alıntı yapılarak yazılıyor. Kod adı "Köstebek" olan dizinin adı resmen açıklanmasa da yazılanlara göre; "İÇERDE" olacak.

Uçankuş Tv'den Birsen Altuntaş senaryoyu ele geçirmiş olmalı ki, yazısındaki açıklamaya göre dizinin başlangıç konusunu aynen şöyle yazıyor.

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularının başında gelen Çağatay Ulusoy'un Show TV için çekilen yeni projesi "İçeride" dizisinin geçen hafta okuma provası yapılmıştı. Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, ilk bölümünde sık sık flashback sahnelerin ekrana getirileceği dizinin çekimleri nihayet pazartesi sabahı itibariyle başladı. Senaryosu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu imzası taşıyan "İçeride" dizisi şu günlerde kapatılmalarıyla gündemde olan Polis Okulu'nun mezuniyet töreniyle başlıyor. Dizide ‘Sarp Yılmaz’ karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy, Polis Akademisi'ni birincilikle bitiriyordur. Üstelik yıllar önce kaçırılan kardeşi Aras Bulut İynemli'nin hayat verdiği ‘Umut’, daha sonraki adıyla ‘Mete’ de aynı okuldadır. Çocuk yaşlarda kaçırıldıktan sonra mendil satıcılığı yaptırılan ‘Umut’ yani ‘Mete’, hayatına giren bir minik kızın yani Bensu Soral'ın canlandırdığı Melek'in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis Akademisi'ne girmiştir.

Üstelik kardeşi olduğundan habersiz çekişme halinde olduğu ‘Sarp’tan yani Çağatay Ulusoy'dan sonra o da aynı okulu ikincilikle tamamlamıştır.
Çağatay Ulusoy, usta oyuncu Nihal Koldaş'ın hayat verdiği annesi Füsun Yılmaz'la mütevazı bir gecekonduda yaşamaktadır. Çilekeş anne Füsun kaçırılan oğlunun adını verdiği Umut Ev Yemekleri isimli minik bir lokantayı işletmektedir. Kaçırılan küçük oğlunun acısını anne ve babasını 12 yaşında trafik kazasında kaybettiği için kimsesiz kalan Damla Colbay'ın hayat verdiği komşu kızı Eylem'i sahiplenerek dindirmeye çalışmaktadır. Eylem de Füsun hanımı hiç üzmemiş ve Sarp'la kardeş gibi büyümüş ve okuyup gazeteci olmuştur. Yılmaz ailesinin hayatını evin kamyonculuk yapan babası İbrahim Yılmaz'ın 8 cinayet işlemiş, uyuşturucu baronu olan Çetin Tekindor'un canlandırdığı Kebapçı Celal Karabaş'ın tüm suçunu üstlenip hapse girmesi alt üst etmiştir. Sarp ve Umut'un babalarının gözleri önünde polis tarafından kelepçe takılıp götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarının en büyük travması olmuştur. İki kardeşi babaları hapse girdikten sonra Umut'un kaçırılması birbirinden koparmasa da ikisi de polis olmayı seçerek yıllar sonra her şeyden habersiz aynı okulda buluşmuştur.

Derken Polis Akademisi'nin mezuniyet töreni gelip çatmıştır. Sarp'ın hocası Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Yusuf Kaya, Sarp'a babasının kirli geçmişini ortaya sererek meydan okur, onu polis teşkilatına sızmaya çalışmakla suçlar. Okuldan atılacağını öğrenen Sarp törende hocasına silah çeker ve hapse atılır. Onu savunması için gelen avukat da, kardeşi Umut'a yani yeni adıyla Mete'ye el uzatan Melek rolüne hayat veren Bensu Soral'dan başkası değildir.

Ancak Avukat Melek'i genç kadının manevi babası aynı zamanda Sarp'ın babası İbrahim Yılmaz'ın suçlarını üstlendiği Kebapçı Celal Karabaş'ın gönderdiğini öğrenen genç adam deliye döner ve avukatı sert bir şekilde geri gönderir. Ancak genç kadın bu sırada Sarp'tan çok etkilenir.

CouEcVpUEAASGFi

Sarp'ın hapse girmesi kardeşi Mete'nin yıldızını parlatır. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Yusuf Kaya'nın gözdesi olur. Operasyonlar sırasında Mete, Sarp'ın kardeş gibi büyüdüğü gazeteci Eylem'le yakınlaşır. Hapisten çıkan Sarp, kötü adamların en güvenilir ismi haline gelmiştir. Senaryosu okuyanlar tarafından çok beğenilen dizide her şeyin aslında bir oyun, Sarp'ın ise bir "köstebek" olduğu ortaya çıkana kadar bir dizi nefes nefese olaylar yaşanır.

Çekimler başladığına göre, ay içinde ilk tanıtım fragmanı yayınlanacaktır. Önümüzdeki Eylül ayı içinde ilk bölüm ekranlarımızda olacak. Çağatay Ulusoy'un bu diziyi bir yıldır çok iyi hazırlandığını hepiniz biliyorsunuz.

Cov7W6xWgAA9E-5

Bu dizi için imajında da değişiklikler olacaktır. Saçlar kısalacak, bir Polis Koleji öğrencisi gibi sakalsız olacaktır. Zaten sakal Delibal'daki Barış Ayaz'a aitti. Şimdi bambaşka bir karakterde ve imajda onu izleyeceğiz. Los Angeles'te tabanca atış ve yakın dövüş eğitimleri alan Ulusoy, "Delibal" sinema filminde olduğu gibi, bu dizide de izleyiciyi kendisine hayran bırakacaktır. Dizinin oynadığı gece reytinglerin en tepesinde yer alacağından eminim.

Yeni dizisinde Çağatay Ulusoy ve tüm ekibine başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Konu Uçankuş Tv'den Birsen Altuntaş'ın haberi. birsenaltuntas76@gmail.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..