Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '18

 
Kategori
Ayakkabı / Çanta
 

Ve Kadın Ayakkabı ile Buluştu

Ve Kadın Ayakkabı ile Buluştu
 

Kadınların alışveriş yaparken en hassas noktası ayakkabılardır. Her çeşidine ilgi duyup her alışverişlerinde mutlaka bir çift satın almak isterler. her bütçeye uygun ayakkabılar mevcut olduğu içiçn satın almak daha da cazip hale gelmektedir. Kadınlar ile ayakkabılar doğru orantılı bile diyebiliriz.

Günümüzde artık klasik ya da spor ayrımı yapılmadan her kombinin altına her model de ayakkabı giyilebilmektedir. Jean pantolonların altında stiletto görmek ya da kumaş dar paça pantolonların altında sneaker ayakkabı görmek çok mümkündür. Giysilerin tasarımları klasik ya da spor kesim\dikiş olarak ayrılmadan her halde tercih ve kombin edilebilir halde üretilmektedir. Bu yüzden kadınların ayakkabılara olan düşkünlüğü daha da artmaktadır.

Önceliğiniz ayaklarınızın rahatlığını düşünerek kombinlerinizi doğru tamamlamak olmalıdır. İster babet, ister topuklu, ister spor olsun önemli olan doğru kombin ile rahat ayakkabıları bir araya getirmektedir. Bu yıl kısa ve tatlı topuklu ayakkabılar, kalın tabanlı ve canlı renkli sneakerlar, parlak ve süet ile buluşan spor ayakkabılar fazlaca göz önünde olmaktadır. Bunların yanı sıra bilinen markaların ayakkabıları da indirimleri takip ederek gündeminizde olabilir.

Ancak gün geçtikçe model ve tercih edilebilirlik olarak butik ayakkabı mağazaları bilinene markalarının önüne geçmiştir. Hem daha farklı ve fazla çeşit üretiyor olmaları hem de bunları bilinen markalara göre daha uygun fiyatlar ile satıyor olmaları kadınlar tarafından tercih edilmelerinin en büyük sebebidir. Kadınlar, fazla bütçe ile bir çok ayakkabıya sahip olmayı tercih ediyor olacakları için özel durumlar dışında genellikle butük ayakkabı mağazalarından alışveriş yapmaktadırlar.

Bu sene hem kış mevsiminde hem de yaz mevsiminde daha özgün ve daha farklı modeller ile kadınlarla buluştular. Şimdiler de havaların güzelleşmesi ile beraber babetler, ince ve kısa topuklu ayakkabılar, sandalet ve terlikler ile farklı model seçenekleri sunmaya devam ediyorlar. Bir kadının en hassas olduğu noktası ayakkabı ise; kadınları mutlu etmek için tercih edilebilecek butikler çok yakınlarda...

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..