Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '10

 
Kategori
Dünya
 

Ve maskeler düştü!!!

Ve maskeler düştü!!!
 

İki gündür dünya kamuoyu bir bilgi ve belge gerginliği yaşıyor.

Sanki şimdiye kadar tokalaştığımız her elin dost eli olmadığını bilmiyormuşuz gibi, bir şaşkınlık havası esiyor ki sormayın. Yok efendim hillary clınton arayıp dış işleri bakanımızdan özür dilemiş. Ne oldu şimdi? Maske düştü diye Amerika özür dileyip samimi bir dost mu olacak artık bize? Tarihin hiç bir döneminde sadece Türkiye için değil, hemen hemen hiç bir devlet bir diğer devlete pek de dost vari düşünceler beslememiştir. Bu neredeyse insanlık tarihi kadar eski, karşılıklı çıkar ilişkilerine dayalı dostlukların arka perdesindeki karanlıklarda ne tür sinsi planların yapıldığı defalarca görülmüştür.

Peki bir anda tüm dünya kamuoyunu saran bu korkunun esası ne? İşte gerçek muamma bu bence. Dünya barışına soyunan dünya devi ülkelerin kaygısı ne olabilir? Her kez çok iyi biliyor ki sulh adı altında işgal edilen her ülkede esas amaç ekonomik çıkardan başka birşey değildi. Bunun içinde ülkeler, yönetimler hep maşa olarak kullanıldı.

Öyleyse, sorun ne? Sızıntı gerçekten bir bilgi casusluğu mu? Yıllardır Osama'yı Afganistan'da bulamayan ABD şimdi de içindeki köstebeği mi bulamıyor acaba? Yoksa Afganistan üzerinden toz ve silah ticareti için biçilmiş bir kılıf olan Osama gibi yeni bir işgal senaryosu mu bekliyor bizleri?

Şİmdi ne olacak? yeniden bir yapılanma mı? Hiç sanmam. Arkasından çok daha kirli oyunlar yeni atılım politikaları farklı işgal stratejileri çıkacak...yüzümüze karşı söyleyemediklerini ifade etmenin farklı bir yolu oldu bu...tabi olaya bir komplo havası katmak için kendilerine de çamur attılar biraz.

Gelişen dünya düzeni üzerinde ABD ve İsrail tarafından kurulacak çok daha baskıcı bir yönetim ve dayatma planının ayak seslerini duyamıyorsak hala çok ciddi problemlerimiz var demektir.

Düşümnesi bile korkunç ama ÇOK YIKICI olacak yeni bir dünya savaşı zemini yavaş yavaş oluşuyor gibi.

Geliştirilen kıyamet senaryoları, alınan tedbirler ( gıda ve tohum depoları, uzayda kolonileşme projeleri vb.) son zamanlarda hemen hemen tüm dünya tv lerinde yayımlanan yaklaşan son belgeselleri. Hollywood destekli dünyanın sonunu getiren filmler..

Sanki bir şey demeye getiriyorlar ; ey insanoğlu! biz aslında barış için çabaladık ama bu kötü senaryo ilahi bir tecelli, vadedilen son...biz sadece daha kötü olmaması için uğraştık. Bilinç altının en kuvvetli hareket mekanizması olan İNANÇ çok iyi kurgulanmış bir senaryo ile ABD ve İSRAİL'in ekmeğine yağ sürüyor olacak...amaca ulaşmanın en kestirme ve kutsal yolu olacak bu. En iyi kılıf olacak...

Saygılarımla,

 
Toplam blog
: 40
: 451
Kayıt tarihi
: 02.01.09
 
 

1970 yılı doğumluyum. Erzurum Atatürk Üniversitesi Zıraat fakültesi mezunuyum. Hayata hep ara..