Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Vee top patladı; Spor Toto Süper Lig başladı!

Vee top patladı; Spor Toto Süper Lig başladı!
 

Resim: www.milliyet.com.tr


Süper Lig yeni adıyla Spor Toto Süper Lig olarak karşımızda... Sivasspor ve Galatasaray karşı karşıya... Galatasaray için önemli bir deplasman maçı. İlk maç olmasının getirdiği heyecanla mutlak kazanılmaya odaklanılmış bir maç. Öyle olması gereken bir maç. Bu durum aynı zamanda geçen sezon son anda ligde kalabilen Sivasspor için de geçerli. İlk karşılaşma olması sebebiyle söylenecekler, önümüzdeki haftalarda oluşacak gerçeklerle birebir örtüşmeyebilir. Şu anki duruma bakılırsa Sivasspor iyi bir takım olma yolunda çok yol katetmiş. Galatasaray ise hala yerinde sayıyor.

Yeni forma güzel, sanki ıslanınca altın sarısına dönüşüyor. Ancak maçı oynadıkça Galatasaray'ın rengi benzi sararıyor. 7. dakikada Arda ortalıyor, Mustafa Sarp dokunuyor: Skor 1-0. Şahane bir başlangıç. Moraller yerinde. Lakin fazlası isteniyor. Top çevirmek dururken, sakin sakin pozisyon bulmayı başarmak dururken aceleyle ikinci gole gitme çabaları... Bir telaş ki ne telaş... Ne yapıyorsun arkadaş? Sakin oynasana; daha bundan başka 33 tane maç var. Aceleye ne hacet.

İlk yarının sonu geliyor. Yoruldun tabi. Durmadın ki durduğun yerde. Yiğidolar dinlenmiş vaziyette. Fırsat bu fırsat gelecekler tabi üstüne. Sen ne yapacaksın peki, yorgun argın, itiş kakış... Haaa, gördün mü ne oldu. Serbest vuruş; kaleyi görüyor, hem de çaprazdan. Ne olacak şimdi? Gol olacak... Veee gol. 1-1. Hadi gelin çapraz olalım. Rijkaard kulübeden çıkar nihayet. Müdahale lazım dimi ama (fiziki müdahaleler maç sonuna kadar sürecektir)... Ortam gerilir. Durun yaa, kavga etmeyin; daha ilk maç, ilk yarı. Kazanırsınız zahir, bu ne acele?

İlk yarı biter. Ne kazandık. 1'e 1, elde var 1.

İkinci yarı çoktan başladı. Dakika 60. Aaa, yine gol. Kim attı? Sivasspor. Ceyhun Eriş iki asistle maçın yıldızı. Helal olsun: 2-1. Bizi izlemeye devam edin.

Ve maç bitti...

Gelelim Galatasaraylı bazı futbolcuların maçtaki durumlarına:

Loric Cana; nasıl bir futbol oynuyor? Bilmiyorum hiç görmedim. Dikkatimi çekmemiş.

Mehmet Batdal; iyi bir oyuncu mu? Fırsat buldukça iyi oynadı. Daha tam belli değil.

Emre Çolak; genç futbolcu, takıma faydalı mı? Hırslı. Sınırını biliyor. Kontrollü.

Ali Turan; o da yeni, o nasıl? Mücadeleci, heyecanlı. Tek sorunu uyum sorunu. Zaman gösterecek.

Kewell nasıldı? Uzun bir aradan sonra olabildiğince iyiydi.

Peki ya Milan Baros? Hoşgeldi, sefa geldi... Oyuna bir girdi, pir girdi; sarı kartı gördü maç bitti...

Arda Turan; ne alemde? Bildiğimiz Arda. Süper bir futbolcu. Takımın en iyisi. Rijkaard onu bu maçta beğenmedi, oyundan aldı. En iyi oyuncuyu bile beğenmediyse, Galatasaray'ın dün geceki halini siz düşünün artık.

Eee, şimdi ne olacak? Önümüzdeki maçlara bakacağız..!

Haftaya rakibimiz kim? Son şampiyon Bursaspor!!!

Sonuç ne olur? Sonucu belli olmayan bir maç... Haftaya Timsahlar kazanırsa, bu sezon Aslan'ın işi yaş..!

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..