Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '15

 
Kategori
Astroloji
 

Venüs İkizler geçişi ve burcunuza göre etkileri (11 Nisan - 8 Mayıs)

Venüs İkizler geçişi ve burcunuza göre etkileri (11 Nisan - 8 Mayıs)
 

Venüs İkizler yolculuğuna başladı... Önümüzdeki bir aylık süreçte ilişkilerde heyecan arayışımız ve özgürlük ihtiyacımız yüksek olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyal aktivitelere sıkça yer verebilir, bilgi paylaşımına ve fikir alışverişine önem verebiliriz. Rutinlerimizin dışına çıkmak isteyeceğimiz bu süreçte, yolculuklar ve kısa geziler sık sık gündeme gelebilir. Burcunuza göre etkileri;
 
Koç
 
İletişim trafiğiniz hareketlenmeye başlıyor. İkna kabiliyetinizin yüksek olacağı bu dönemde, düşüncelerinizi sempatik bir dille ifade edebilir, önemli konuşmalarınızı gündeme getirebilirsiniz. Yakın çevrenizden güzel destekler bulabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
 
Boğa
 
Önem verdiğiniz kişilerle yakından ilgilenebilir, aktivitelere sık sık yer verebilirsiniz. Alışveriş yapmaktan fazlasıyla keyif alacağınız bir süreç başlıyor.  Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler, kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar gündeme gelebilir.
 
İkizler
 
Cazibeniz ve çekiciliğiniz yükselmeye başlıyor. Fiziksel görünümünüzle ve imajınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz değişimleri gündeme getirebilirsiniz. Çevrenizden ilgiyle karşılanabilir, yeni aşk teklifleri alabilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Yengeç
 
Geçmişte yaşadığınız ilişkileri unutmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Eski konular sık sık aklınıza gelebilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Kendi değerinizi fark edebilir, ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilir, önceliklerinizi belirleyebilirsiniz. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Aslan
 
Arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal organizasyonlar ön plana çıkmaya başlıyor. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyifli ve öğretici sohbetler gündeme gelecektir. Geleceğe yönelik hayallerinize yenilerini ekleyebilir, farklı bakış açılar geliştirebilirsiniz. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Başak
 
Toplumla olan ilişkilerinizde keyifli bir dönem başlıyor. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir, öğretici sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Patronlarınızdan olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. İlişkisi olmayan başaklar iş hayatlarında yeni bir aşk teklifi alabilirler. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Terazi
 
Okumaktan, araştırmaktan keyif alacağınız bir dönem başlıyor. Merak ve öğrenme duygunuz yüksek olacaktır. Seyahat edebilir,  yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Fikirlerinizle etki yaratacağınız bu süreçte, önemli konuşmalarınızı gündeme getirebilirsiniz. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Akrep
 
İlişkilerinizden güzel destekler bulabilir, ikramlarla ve jestlerle karşılaşabilirsiniz. Merak duygunuzu yükselten gizemli konuları öğrenmeye yönelik harekete geçebilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler, ortak iş projeleri ve gelirlerinizi artırabileceğiniz fırsatlar gündeme gelebilir. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Yay
 
İlişkilerinizde renkli ve hareketli bir dönem başlıyor. Aşk teklifleri alabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir, mevcut ilişkilerinizde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yapacağınız keyifli sohbetler, yeni şeyler keşfetmenize ve bilgilerinizin zenginleşmesine yardım edecektir. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Oğlak
 
Yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, çalışmaktan ve üretmekten keyif alabilirsiniz. Günlük yaşamınızda güzel destekler bulabilir, iş arkadaşlarınızla sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstereceğiniz bir dönem başlıyor. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Kova
 
Aşk ve eğlence hayatınızda renkli bir dönem başlıyor. Yaratıcı yetenekleriniz, orijinal fikirler üretmenize ve eğlenceli sohbetler gerçekleştirmenize yardım edecektir. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, mevcut ilişkilerinizde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Balık
 
Evinizde vakit geçirmekten keyif alacağınız bu dönem, dekorasyon işlerinizle ilgilenebilir, yaşam alanınızı güzelleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz dostlara davetler düzenleyebilir, keyifli sohbetler gerçekleştirerek eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. (11 Nisan - 8 Mayıs)
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..