Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '17

 
Kategori
Astroloji
 

Venüs koçta ve geri harekette

Venüs koçta ve geri harekette
 

Venüs 4 Şubat’ta Koç burcuna geçiyor ve 5 Mart-15 Nisan arası geri harekette olacak. Yalnız 4-28 Nisan arasında tekrar Balık burcunda seyahat edecek. Daha sonrasında, 29 Nisan-6 Haziran tarihleri arasında ise Koç burcunda ilerlemesine devam edecek.
Venüs ikili ilişkilerimizde sevgimizi nasıl gösterdiğimizi, zevklerimizi, yaratıcılığımızı ,artistik yanlarımızı, tarzımızı, iştahımızı, nelere değer verdiğimizi, kendi öz değerimiz hakkında nasıl hissettiğimizi sembolize eder.
Venüs Koç burcunda zarar görür. Bu nedenle, bu süreçte sevgimizi ifade ederken agresif, ihtiraslı ve iddialı tavırlar içinde olabiliriz. İkili ilişkilerde ben-merkezci, ziyadesiyle açık sözlü ve hızlı tavırlar içine girmeye eğilim gösterebiliriz.
Bu dönemde başlayan ilişkiler daha çok tutkuya ve cinselliğe dayalı olabilir. Rüzgar gibi esip geçebilir. Zevk ve keyif ön planda olacaktır çünkü. Venüs finans konularıyla da ilişkili olan bir gezegen olduğu için kazandığımız paraları bir anda hızlıca tüketebiliriz.
Yaratıcılık gerektiren konularda aklımıza gelen fikirlerle alakalı hızlıca aksiyon almamız kolay olabilir, sanatımızı ya da yarattığımız işleri sunmakta cesur ve güvenli olmakta zorlanmayabiliriz.
Venüs’ün geri harekette olduğu zaman dilimi içerisinde, özel ilişkilerde problemler yaşanabilir. Bu süre zarfında, akıllıca hareket etmek ve ilişkinize zarar vermesini engelleyecek kararlar alınması yerinde olur. Ayrıca, evlenmek isteyen çiftlerin bu tarihlerde evlenmesi ya da nişanlanması pek uygun değildir. Estetik ameliyatlardan da uzak durulması gerekir nahoş sonuçların yaşanmaması için. Bunun yanı sıra, paramızı ve bütçemizi dengeli kullanmalıyız zira bu dönem parasal ve ekonomik anlamda sıkıntılı ve kısıtlayan durumlara yol açabilir. Kendimden örnek vermem gerekirse ben 2015 yılında Venüs geri giderken uzun zamandır gittiğim kuaförümle bir tartışma yaşamıştım ve artık o kuaföre gitmeyi bırakmıştım, buna benzer durumlarla da karşılaşabiliriz.
Sevgilerimle,
Burçin Borazan Tezay 

 
Toplam blog
: 47
: 498
Kayıt tarihi
: 22.07.15
 
 

14 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdum. Güneş burcum Boğa, yükselenim Aslan ve Ay burcum ise Yengeçt..