Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ver Elini Aşk Yeni Gününde Kanal D Ekranlarında

Ver Elini Aşk Yeni Gününde Kanal D Ekranlarında
 

Salacak Filmin yapımcılığını üstlendiği Ver Elini Aşk dizisi 8.bölümü ile ekranlara geliyor. Bilindiği gibi Perşembe gününün asıl sahibi Vatanım Sensin dizisiydi. Ver Elini Aşk dizisi Perşembe gecesi yayına girince hepimizin yüreği ağzına geldi. Beynimizde deli sorular dönmeye başladı: Vatanım Sensin bitti mi, Ver Elini Aşk geçici mi? Soruları öncelikli aklımıza gelenlerdi.

Kış ayları başlayınca da reytingleri oldukça iyi giden Ver Elini Aşk dizisi için endişelerimiz tavan yaptı. Çünkü Kanal D Vatanım Sensin dizisini yayına süreceğini belli eden tavırları ve fragmanları ile hepten bizi şaşkına döndürdü.

Vatanım Sensin dizisinin ayak sesleri duyulurken, Ver Elini Aşk dizisi reytinglerde bekleneni verirken sonu nereye varacaktı bu hikayenin? İzleyenlerin telaşına biraz açıklık getireyim istedim…

Ver Elini Aşk dizisi Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam edecek. Salacak film, Kanal D ile sezon anlaşma yapan şirket her dizi gibi 39 bölüm anlaşma yaptı. Bugün 8.bölüm ile karşımızda olacak. Önümüzdeki günlerde 9 ya da 10 bölümde yeni yayın saati ve günü ile Kanal D ekranlarında bizlerle olacaklar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yayına girişi ne zaman olacak?

Açıklamanın yapılmasını beklemek en iyisi!  

Umarım yayın uygun ve saatte olur ve Ver Elini Aşk dizisi Kanal D’nin reyting zulmüne uğramaz!

Hayatta zulüm görmeden yaşamanız dileği ile…

Yönetmen: Deniz Yılmaz - U. Hakan Eren

Yapımcı: Ayça Aral Sarangil

Senaryo: Ferda  Eryılmaz - Nehir Erdem

Genel Koordinatör: Zeynep Güzeldoğu

Müzik: Uğur Akyürek

Uygulayıcı Yapımcı: Burçak Aykut

Yardımcı Yönetmen: Neslihan Kaya

Oyuncular:

Sevda Erginci (Ayperi), Ali İl (Kaan), Gülsün Sare Fil (Sue), Köksal Engür (Emin), Asuman Dabak (Mine), Hakan Pişkin (Fedai), Ceren Koç (Lalin), Büşra Çam (Kiraz), Mesut Yılmaz (Mesut), Gamze Demirbilek (Ayten), Duygu Karaca (Simten), Gökay Müftüoğlu (Oğuz), Burcu Günay (Fulya), Nihal Menzil (Nazmiye), Metin Keçeci (Selo), Toygun Ateş (Asım Dede), Nazan Ayas (Lütfiye)

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..