Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

Verilmeyen 2 gol, fakat 3 puan

Verilmeyen 2 gol, fakat 3 puan
 

Herşeyden önce verilmeyen iki gol var. Evet Fenerbahçe çok kötüydü. İlk yarı pozisyon yoktu ama Guiza'nın pozisyonu ofsayt değildi, hadi diyelim yan hakem bu pozisyonu kaçırdı ama Deivid'in şutunda çizgiyi en az 1 metre geçen topu nasıl kaçırdı işte onu anlamıyorum iyi niyetliyim fakat Türk hakemliği resmen eriyor.

Şimdi gelelim maça takım her deplasman maçında olduğu gibi kontra atak başladı öylede devam etti. Bu sebepten ilk yarı gol pozisyonu olmadan geçildi fenerbahçe açısından fakat ikinci yarı birazcık kıpırdanma oldu maçın tek gölüde Emre'nin müthiş şutunan geldi hemde Emre'ye karşı olan seslerin ayyuka çıktığı bir dönemde bu gol hem Emre'ye moral oldu hemde Emre'yi istemeyenlere cevap. Bazıları ne var ki sadece 3 puan diyebilir ama bu üç puan Fenerbahçe' yi şampiyonluk potasına tamamen sokmuş oldu yani diyeceğim çok önemliydi.

Galatasaray ve Beşiktaş uyuyan devi uyandırdı ve tranfer dönemine girilmesine çok az bir süre kala Fenerbahçe yi şampiyonluk potasına soktu. Eğer Fenerbahçe transfer dönemini iyi değerlendirirse takım ve oynadğı futbol açısından çok şey değişebilir. Öncelikle Maldonado ve Josico gönderilmeli ve terine Fenerbahçeye yakışan futbolcular alınmalı yani yıldız yada yıldız adayı olmalı bu futbolcular. Madonado ve josico gibi sıradan değil.

Ve gelelim Dinoma Kiev maçına, avrupaya tamam mı devam mı maçı çok zor maç olacak ama inanç başarmanın yarısıdır kalan yarısı ise şans ve futbol oynamak. İnşallah inanç ve şans yanımızda, futbol ayağımızda olur. Bu takım kendi statında UEFA finalini oynamalı ve bunu yapabilecek kapasitesi var ama önce iki iyi yabancı ve iki veya 3 kaliteli yerli oyuncu alınmalı. Herşeyden önce D.Kiev maçını koparıp getirmek lazım...

 
Toplam blog
: 27
: 1314
Kayıt tarihi
: 17.11.08
 
 

Bir şeyler yazmak çok hoşuma gidiyor. Uluslararası Ahmet Yesevi Üniversitesinde 2. sınıf gazetecilik..