Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra İstanbul'da 21 yıldır serbest avukat olarak çalışıyorum. Son zamanlarda iyice hoşuma gitmeye başlayan ve giderek arttırdığım yazma eylemini bir blog tutarak disiplin altına almayı düşündüm. Blogumda mizah, psikoloji, hukuk alanlarında yazılarım, denemelerim ve..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
CHP ve açılımları: Parti mi, komedi tiyatrosu mu?

Sanıyorum bu; CHP'nin iflâsını ilân etmesidir. Yazınız için kutlarım.[Yazınızdaki her satıra, virgülüne kadar katılmanın zevkini yaşıyorum] Selâmlar.

08 Şubat 2009 00:41
Her Şeye Geç Kaldın

Günlük hayatın auyrıntılarını gergef gibi işlediğiniz hikâyelerinizi seviyorum. Tebrikler. Verşan Gür

01 Şubat 2009 03:38
Davos, Gazze ve Erdoğan’ın protestosu: Gazze halkının avukatlığı çete avukatlığından yeğdir!

Sevgili Celal Bey, yazınızın hiç bir satırına ne yazık ki katılamıyorum. Bu tür kontrolsüz tepkilerin(sonrasında sergilenen tutarsızlıklar plânlı olmadığını gösteriyor) kısa ve uzun vadede zarar vereceğini ne yazık ki göreceğiz. İnsani tepkiler elbette anlaşılabilir ama Türkiye bir din devleti değildir ve çıkarlarını din kardeşliği ekseninde sürdüremez. CHP 'ye de haksızlık ettiğinizi düşünüyorum, çetecilerin, darbecilerin, gladiocuların, faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmasına dair heyecanınızı anlıyor ve paylaşıyorum, ancak insan hakları ve hukuk ihlâlleri hiç bir amaçla mazur görülemez. Buna karşı çıkanlar çete avukatı değildir, aksine bir çoğu darbe dönemlerinde baskına ve baskıya uğramış insanlardır. Katılmasam da güzel yazınız için sizi kutlarım. Sevgiler, selâmlar. Verşan Gür

01 Şubat 2009 03:33
 
Toplam blog
: 35
: 4404
Kayıt tarihi
: 07.09.06