Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1969 Sivas doğumluyum. ODTU Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum. 2 oğlum var.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Türkiye'de 46 milyon kişi açlık sınırının altında yaşıyor !..

Madem durum bu kadar vahim, nasıl oluyor da AKP %50 oy alıyor? Bardağın boş tarafına bakıyorsunuz gibime geldi, 10 yılda ihracat 5 kat arttı vb. birsürü iyi gösterge de var. http://www.VeyselicNumbers.com

14 Ocak 2013 16:26
Veyselic Sayılar

Sayın Mustafa Atilla, Yazımı okuduğunuzu sanmıyorum. Anlamak için de derin bir İslami bilgi gerekiyor. Herkes anlayamıyor, hatta ezici çoğunluk anlayamıyor, fakat ben yine de böyle bir iddiayı ortaya attığım için mutluyum. İlerde, çok ilerde, inanıyorum ki herkes anlayacak.

07 Aralık 2012 09:53
Street, Straat, Strasse ve Sırat arasında ilginç bağlar

Merhaba, Sembollerin Dili adlı bir kitap yazdığınıza göre sembolizm'de ilerisiniz demektir. Beni de aşırı sembolizme kaçtığım için eleştirenler oldu. Fakat ben görüşlerimde haklı olduğumu düşünüyorum. Bunlardan en önemlisi sayıların yanlış istikamette yazıldığı ile ilgilidir, Arabic Sayıların yanlış olduğu, tersten; yani sağdan sola yazılması gerektiği ile ilgili bir teoremim var. Siz ve diğer okuyucuların Bu t0eoremimi anlattığım http://www.VeyselicNumbers.com sitesini inceleyip görüşlerinizi veyselperu@hotmail.com adresine mail atmanızı rica ederim.

16 Ekim 2012 14:48
 
Toplam blog
: 4
: 840
Kayıt tarihi
: 14.06.11