Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '11

 
Kategori
Güncel
 

Vicdan, adalet, ihanet üçgeni

Vicdan, adalet, ihanet üçgeni
 

Google`dan aldim


13 yaşında kıza 32 kişi tecavüz gerekçesi ile yargıç karşısına çıkıyor. Tecavüz durumunun yapılan tetkikler neticesinde gerçekliği saptanıyor. Yargıtay 14 üncü ceza dairesi Mardin`de gerçekleşen bu davada kızın rızası ile olayların vuku bulduğunu söyleyerek dosyayı karara bağlıyor. Önce yargıtayı bu kararından dolayı kutluyorum. Verdiği karar son derece doğrudur. Bir tarafta 32 tane erkek geçinen kişi ve çevresi ile mücadele etmek varken, diğer tarafta Allah`tan başka sığınacak kimsesi olmayan çaresiz 13 yaşındaki kız çocuğunu haksız göstererek adaletin tecelli etmesini sağlamıştır.

13 yasindaki ergenlik yasindaki kiz cocugu ve 32 tane adam gecinen insan musvettesi ile kiz cocugunun rizasi ile beraberlik.

Vicdaninizi, insanliginizi, yureginizi, adalet duygunuzu bir dakika dinledikten sonra soyleyin bu durumu nasil icinize sindirebiliyorsunuz. Yarin ayni durumun sizin kizinizin, oglunuzun karinizin basina gelmeyeceginin garantisi var mi? Eger boyle bir durum soz konusu olur ise ne yapmayai dusunursunuz.

Soylemeyin icinizde kalsin!

Ne olacak o kizcagizin ve o durumda olan bayanlarin durumlari, amaannn televizyonda dizi izlemek varken sirasimi simdi bu konulari konusmanin degil mi?

Diziniz bol opusmeli, sapiginiz salyali, gununuz kahkahali, kahvenizin bol kopuklu olmasi dilegi ile,

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...