Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '13

 
Kategori
Yoga / Meditasyon
 

Vicdanla ya da yüksek Benlikle iletişim kurmanın en kolay yolu

Vicdanla ya da yüksek Benlikle iletişim kurmanın en kolay yolu
 

Meditasyon vicdanla olan iletişim kanallarını açar


Hepimiz Allah'ın bir parçasını içimizde taşıyoruz. O bizim en iyi partnerimiz, can dostumuz. O vicdanın kendisidir ya da O'na yüksek benlik deriz. Bu dostumuzun tavsiyeleri her zaman bütünün hayrına olacak şekildedir. Burada önemli olan vicdanımızın/yüksek benliğimizin rehberliğini duru ve net bir şekilde alabilmektir. Şimdi anlatacağımız yöntemle yüksek benliğinizle iletişim kurmanın en kolay yolunu uygulayarak göreceksiniz.

Rahat edebileceğiniz bir yere oturun. Dış etkenlerin sizi bölmemesi gerekir. Çünkü bir meditasyon yapacaksınız. İnandığınız kutsala yönelik ritüellerle bu uygulamaya başlayabilirsiniz. Sizi sakinleştirecek bir müzikle de çalışabilirsiniz. Şimdi derin derin nefes alıp verin, gözlerinizi kapatın ve...

Allah'ın içinizdeki parçası olan yüksek benliğinizi, o altın meleği gözünüzde canlandırın. O'nu görene kadar bu çalışmayı yapın. Kendinizi kesinlikle zorlamamalısınız. O'nu gördüğünüzde bir can dostla muhabbet eder gibi sohbet ediniz. Saf ve temiz duygularla tam bir güven içinde uyumlu iki dost gibi olunuz.

Bu iletişimi sağlayanlar artık diledikleri rehberlikleri alabilirler ama sorularınıza dikkat edin! Bu hafta ya da bugün sana iyi bir dost olabilmem için bana ne önerirsin diyebilirsiniz. Ama siz genel tabloyu göremediğinizden aksine yüksek benliğiniz genel tabloyu gördüğünden duvara çarpacak sorular konusunda dikkatli olunuz. Her şeyi herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde isteyiniz. Bu iletişimi başarıyla sağlayanlar günü her saatinde minik seremonilerle vicdanlarının tavsiyelerini alabilirler.

Uygulayıp başaranlar paylaşımda bulunursa bizi sevindirecektir. İletişimde sorun yaşayanlara teknik destek verilecektir :) 

Yolunuz sevgi, içiniz ışık olsun.

Bir Ben Gelişim

 

http://birbengelisim.com

https://www.facebook.com/pages/Bir-Ben-Geli%C5%9Fim/407938645961926

 
Toplam blog
: 9
: 721
Kayıt tarihi
: 16.03.13
 
 

Uzun yıllar ‘bu hayatın bir yerinde bir taş eksik ama ne?’ diye düşünüp, asıl olanın ne olduğunu ..