Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '09

 
Kategori
Yurtdışı Eğitim
 

Viyana'da üniversite eğimi fırsatı

Viyana'da üniversite eğimi fırsatı
 

ÖSS'de yerleştirildiğiniz bölümü dünyanın en iyi üniversitelerinde okuma fırsatını kaçırmayın!


ÖSS sınavına giren öğrencileri kazananlar ve kazanamayanlar diye iki ye ayırmak mümkün. Ancak kazananları da kendi aralarında istediklerini elde edenler ve eldekiyle yetinmek zorunda olanlar diye ikiye ayırabiliriz. Eğer siz de ÖSS sınavını kazandınız ama hayallerinizden, ideallerinizden ve gelecek umutlarınızdan uzak kaldıysanız o zaman Viyana'da üniversite eğitimi almayı ciddi olarak düşünmelisiniz. Avrupa Birliğinin kültür başkenti olan Viyana aynı zamanda dünyanın en prestijl üniversitelerine de ev sahipliği yapıyor. Viyana üniversiteleri dünya üniversiteleri ranking sıralamasında (http://www.webometrics.info) hem Avrupa hem de dünya klasmanında en üstlerde yer alıyor. Örneğin Viyana üniversitesi Avrupa'nın en iyi 10.üniversitesi olmasının yanısıra, dünyanın en iyi 4000 üniversitesi arasında ise 70. sırada görülüyor ki bu klasmanda ülkemizdeki en iyi üniversiteler dahi ilk 500'ün son sıralarında yer bulmakta zorlanıyor.

Bu kadar yüksek kalite ve prestije sahip bu üniversitelerde eğitim almak ekonomik olarak da ülkemizde eğitim almakla aynı koşullara sahip. Viyana üniversitelerinin yıllık üniversite harcı sadece 750 Euro! Bir düşünün, kazandığınız ya da yerleştirildiğiniz üniversitede eğitim alacak olmak, oradan mezun olacak olmak size ne kazandıracak! Eğer bu konuda pek de iyimser değilseniz, o zaman Viyana'da üniversite eğitimi almak fikrini daha da ciddi biçimde düşünmelisiniz. Çünkü Viyana Üniversitesi mezunu olmak demek, sadece Türkiye'de değil, tüm avrupa ve dünyada geçerli, prestijli ve tercih edilmenizi sağlayacak bir diplomaya sahip olmak demektir. ÖSS sınavını kazandıysanız, açıköğretim hariç, özel üniversite ya da devlet üniversitesi, nereyi kazandığınız önemli değil. Yerleştirildiğiniz bölümü Avrupa Birliği'nde okumak, prestijli bir geleceği garantilemek üzere sizi Viyana'ya davet ediyorum.

Konuyla ilgili daha geniş içeriği şu adresten alabilir, görsel sunum indirebilir, ücretsiz olarak ayrıntılı rehber kitapçık sipariş edebilirsiniz: http://www.elt.com.tr/universite/avusturyada_universite.asp

 
Toplam blog
: 5
: 3290
Kayıt tarihi
: 10.01.09
 
 

1999 yılından beri yurtdışı eğitim sektöründe akademik danışman olarak faaliyet göstermekteyim. Bu a..