Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '14

 
Kategori
Üniversitelinin Sesi
 

Vizeler sonrası neler yapabilirim?

Vizeler sonrası neler yapabilirim?
 

paintball


İstanbul dakiler için öğrencilik yıllarında ki bir günü anlatıyorum.

Neden bir etkinlik yapmalıyız?

Çünkü yoğun bir sınav döneminden sonra kafayı dağıtmak ve yeni ders dönemine dinç girmek için biraz atmosferi değiştirmek lazım. 

Bulunduğunuz bölgelerde sosyal bir aktiviteye katılarak arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Biletix den spor sanat konser tiyatro etkinlikerine bakabilirsiniz. Hiçbiri yoksa sinemaya gidebilirsiniz. Doğal güzellikleri olan sessiz sakin ormanlık alanları veya tatil köyleri sizleri rahatlatacaktır.  

İstanbul dakiler için yapılabilecek bir çok imkan vardır. Kendi yeptığım tavsiye ettiğim güzel bir günü anlatayım. 

Önce muhteşem boğaz manzaralı Sarıyer Rumelihisarındaki bir cafe de kahvaltımızı yaptık. Gazetemizi okuyup sobetimizi ettikten sonra sinemaya bilet aldık ve İstinye Park a geçtik. Daha sonrasında bir grup rakip alıp  Ümraniye de paintball maçı yaptık. Kafamızda vardı aslında ama bir türlü fırsatını bulamamıştık. Toplu organizasyonlar için vize sonrası güel bir vakittir. Kafanızda yapmak istediğiniz ama fırsatını bulamadığınız ne varsa bu dönem halledin. Çünkü okul devam ediyor. Finaller ise öyle uzakta değildir. Hemen kendinizi bu kısa dönemde motive etmelisiniz. Paintball maçından sonra bazı arkadaşlar ile yüzmeye gittik. Sporumuzu yapıp yüzme de terk dökttük. Akşam da Ortkaöy'de kumpir yedikten sonra dilek balonları  uçurduk daha sonra dağıldık. dolu dolu bir günün ardından vizelere elveda demiş olduk

 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..