Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '10

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

VOGUE Türkiye: Türk modasının yeni yıldızı

VOGUE Türkiye: Türk modasının yeni yıldızı
 

VOGUE Türkiye'nin Moda ve Stil Danışmanı Ece Sükan ve Moda Tasarımcısı Yeşim Koç



Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan ve moda dünyasının en önemli yayını olarak kabul edilen VOGUE, nihayet Türkiye'de ilk sayısını yayınladı. Gerçekten çok büyük titizlikle hazırlanmış VOGUE Türkiye... Katkısı olan tüm modacı dostlarımı kutluyorum.
Seda Domaniç'in editörlüğünü yaptığı VOGUE Türkiye, Doğuş Dergi Grubu tarafından çıkarılıyor. Moda ve Stil Danışmanlığı'nı ise başarılı çalışmalara imza atan Ece Sükan yapıyor.
İlk sayıda beğendiğim sayfaların başında '' VOGUE'un Türkiye aşkı'' başlıklı resim ve yazılar oldu. VOGUE arşivinden Türkiye'deki çalışmalar, yıllar itibariyle kronoljik olarak yer alıyor.
Derginin ilk sayısında dünyaca ünlü top model Jessica Stam, Vogue Türkiye'nin kapak fotoğrafı çekimleri için efsane fotoğrafçı Patrick Demarchelier'e poz verdi. Bu ünlü fotoğrafçının VOGUE sayfalarına taşıdığı ünlüler arasında Kate Moss, Prenses Diana, Gisele, Carla Bruni ve çok sayıda top model bulunuyor.
Yine VOGUE Türkiye sayfalarına renk katan çok güzel bir çalışmada Bodrum'da gerçekleştirilmiş. Uzun yıllar modaya hizmet vermiş modellerden Merve İldeniz, Deniz Pulaş, Özlem Kaymaz, Begüm Özbek, Sema Şimşek ve Sabahat Doğan Yılmaz'ı, Ece Sükan Bodrum'da buluşturdu.
Bir moda tasarımcısı olarak ilk sayfasından son sayfasına kadar doyurucu içeriği ve estetik görünümü ile VOGUE Türkiye, beğenimi kazandı.
Kişiye özel yelek tasarımlarımın çok kısa zamanda bu dergide yer alacağından eminim. Yeşim Koç markası, moda dünyasında bir ilki gerçekleştiriyor, yeni bir kategoride ilk ve öncü olmanın gururu ile VOGUE Türkiye sayfalarında yerini ayırıyor.

 
Toplam blog
: 54
: 1526
Kayıt tarihi
: 21.06.07
 
 

23.05.1974 İstanbul doğumluyum. Mediha Yener Moda Okulu'ndan stilistlik ve modelistlik sertifikaları..