Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '07

 
Kategori
Otomobil
 

Volkswagen Çin' de üretilen Passatları geri çağırdı

Volkswagen Çin' de üretilen Passatları geri çağırdı
 

Bildiğiniz üzre Volkswagen, Passat modelinin bir bölümünü Çin' de imal etme kararı almıştı. "Çin malına güven olmaz" sözü yine haklı çıktı. Çin' de üretilen 2.440 adet Passat arıza sebebi ile geri çağrılmış.

Aslında bir Alman otomotiv şirketinden Çin’ de otomobil imal etme kararının çıkması dahi yanlış. Yıllarca otomobillerini en iyi performans ile üreten Volkswagen yapmış bir hata. Ancak hatanın büyüklüğü de azımsanacak değil. 2 bin 440 araçta arıza bulunması aslında normal değil. Yani bu kadar araçta hata yapılması zor. Ancak söz konusu Çin ise, bu durum normal. Ucuz işçilik ile yapılmış bir Passat’ ı düşünemiyorum.

Yüksek kaliteli ve performanslı Passat’ a yazık olmuş derim. Türk pazarına girmeye hazırlanan Chery’ de de aynı şekilde sorunlarla karşılaşacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. 2008 Model 4 çeker bir araç nasıl 24 bin YTL civarında satışa sunulabilir. Geçen yıl AutoShow’ da incelediğim Chery marka otomobiller hiç de hoşuma gitmedi. “Yine de bir test ederim” diyenler olur tabi. Ancak tavsiyem, hayatınızı tehlikeye atmayın.

Görüşmek üzere, Saygılarla…


Haber: Hürriyet Oto

 
Toplam blog
: 89
: 3439
Kayıt tarihi
: 10.11.07
 
 

Tesekkurler ..