Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Vücudunuz Kışa Hazır mı?

Vücudunuz Kışa Hazır mı?
 

Vücudunuzu şekillendirebilirsiniz


Her kadın ince ve zarif bir vücuda sahip olmak ister. Diyet ve egzersizle eritemediğiniz bölgeleri liposuction teknikleri ile inceltmeniz mümkün. Liposuction çok uzun süredir estetik cerrahide uygulanan güvenilir bir yöntemdir. Günümüzün en fazla tercih edilen estetik cerrahi operasyonları arasında yer almaktadır. Gelişen liposuction teknoloji sayesinde daha etkili sonuçların alındığı hızlı bir tedavi süreci gerçekleştirilebiliyor.

LazerLipo en yaygın lazer destekli liposuction tekniklerinden birisidir. Geleneksel liposuction tekniklerinden farklı olarak ağrısız ve hızlı bir iyileşme sürecine sahiptir. Liposuction teknikleri sayesinde ameliyatsız vücut şekillendirme oldukça başarılı sonuçlar alınmaktadır.

Özellikle LazerLipo tekniği tedavide küçük fiber optik kanüller ve bilgisayarlı lazer cihazları gibi ileri teknolojili imkanlar sunuyor. Böylece hem vücuttaki bölgesel yağlar eritilebilirken hem de o bölgedeki cilt gevşeklikleri ve sarkmalar giderilebiliyor.

Yüz dahil bütün vücuda uygulanabiliyor

Yüz bölgesinde, gıdı denilen bölgede ve vücutta göbek, basen, kol ve bacak bölgesindeki aşırı yağlanmalar başarılı bir şekilde alınabiliyor. Ortalama bir saat süren LazerLipo işleminden sonra vücuttaki şekillenmeler üç gün içinde belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.

Lazerlipo uygulamasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta alınacak olan yağın miktarıdır. Bir defada alınabilecek yağ miktarı kişinin sağlığını korumak amacıyla Amerikan İlaç ve Sağlık Örgütü tarafından belirlenmiştir. Belirlenen bu miktarın üstünde yağ alımı kişinin genel sağlığını riske sokacağı için birden fazla seansta kişinin vücudu istenilen şekle sokulabilir. Liposuction işleminden sonra o bölgede tekrar kilolanma olma ihtimali çok düşüktür. Çünkü bu işlemle vücuttaki yağ hücrelerinin miktarı sabitlenir. Hassas çalışma imkanı sunması sayesinde ayak bileği inceltme operasyonlarında da güvenli bir şekilde uygulanabiliyor. Ayrıca LazerLipo ciltteki elastik dokuları da harekete geçirdiği için ciltteki sarkmaları engelleyerek sıkılaşma sağlıyor.

İyileşme süreci kısadır

Liposuction ile vücudunuzu kışa hazırlamak için en uygun dönemdesiniz. Çünkü vücudun liposuction işleminden sonra kendisini toparlayıp şekle girmesi için yaklaşık 10-15 gün dinlenme süresi gereklidir. 1-2 cm’lik de olsa açılan kanül kesilerinin iyileşmesi süresi ve yüz ve boyun bölgesindeki uygulamalardan sonra güneşe maruz kalınmaması tavsiye edilir. Çünkü bu bölgelerdeki doku ve cilt tabakası hassaslaşacağı için ciltte renk değişimlerine yol açabilir.

Ancak unutmamalısınız ki liposuction bir zayıflama tekniği değil, vücudu sıkılaştırma ve şekillendirme tekniğidir. Siz de kışa girmeden vücudunuzu şekillendirmek istiyorsanız alanında uzman bir plastik cerraha giderek hayal ettiğiniz vücuda kavuşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Op. Dr. Güncel Öztürk

www.guncelozturk.com

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..