Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Vücudunuz Mükemmel, Peki Ya O Kepçe Kulaklar?

Çok acımasız bir başlık mı oldu bu? Ama burayı okuyanların bedenlerine ne kadar dikkat ettiklerini , biraz daha estetik görünmek için saatlerce egzersiz yaptıklarını çok iyi bildiğimden, yüz bölgelerindeki harmoniyi bozan kepçe kulaklara bu yazımda değinmek istedim.

Aslında hiç dert edilmeyecek bir konu. Çözümü son derece basit. Eğer gerçekten kepçe kulaklarınızdan muzdaripseniz, size iple kepçe kulak tekniğimden bahsetmek istiyorum. Ameliyatsız ve son derece basit bir teknik olan İple Kepçe Kulak Operasyonu, kepçe kulak sorunu yaşayan herkesin 20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde estetik kulaklara kavuşmasını sağlıyor.

Kepçe kulak, doğumdan veya genetik sebeplerden dolayı, meydana gelen estetik bir sorun.  Büyükten küçüğe, her yaştan insanın sosyal yaşantıları içinde problemler yaşamasına, sosyal hayattan kopmasına ve özgüven kaybı sebebiyle sağlıklı ilişkiler kuramamasına neden oluyor. Oysaki oldukça basit bir operasyon olan iple kepçe kulak operasyonu ile kepçe kulak sorunu çözümlenebiliyor ve olası tüm psikolojik sorunların önüne geçilebiliyor.

Sorun basit bir medikal bir ip yardımıyla çözümleniyor. Bu teknikle klasik kepçe kulak estetiği uygulamalarından farklı olarak, hastalarımızın daha çabuk toparlandıklarını gözlemliyoruz. Operasyon süresinin oldukça kısa sürmesinden dolayı, hastalarımızı yormadan ve onların sıkılmasına mahal vermeden iple kepçe kulak ameliyatını tamamlıyoruz.

Teknik özel bir alet ve bir ip yardımı ile hiç kesi yapılmadan kulağın geriye doğru katlanması suretiyle yapılıyor. Dediğim gibi hiç kesi olmadığından, operasyon sonrasında pansuman ve bandaj gerektirmiyor. Hastaya yaklaşık 15-20 dk. içerisinde lokal anestezi ile yapılarak tamamlanan iple kepçe kulak ameliyatı sonrasında, sadece kulağı korumak amacıyla, kulak üzerine saç bandı takılıyor.

Kulaklarınızda böyle bir sorun varsa ve bunu hakikaten kafaya takıyorsanız, düşünmenizde fayda var.

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın!

 

 
Toplam blog
: 85
: 1037
Kayıt tarihi
: 18.05.15
 
 

28 Haziran 1970 tarihinde Kars'ta dünyaya geldim. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinin ard..