Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '15

 
Kategori
Deneme
 

Vücudunuzun şekilsiz olması güzel olmadığınız anlamına gelmez; güzellik şekilde değil tendedir

Vücudunuzun şekilsiz olması güzel olmadığınız anlamına gelmez; güzellik şekilde değil tendedir
 

Klasik güzellik ölçüleri yüzünden kendini beğenmeyen kadınlarımız üzülüyor “Ben niye manken gibi değilim” Arkadaşıma bir kızı önermiştim. “Bacaklarına baktın mı” dedi. Ne varmış bacaklarında? “Kalın!” Sonra bacakları ince olan birini aldı. Yıllar sonra gördüm. Manken karısı yanında kupkuru. Önerdiğim ise hala nehirler gibi çağlıyor.

İnsanlarımız güzelden anlamıyor; sadece boyuna posuna bakıyor. Hiçbir yeri güzel olmadığı halde güzel olan kadın biliyorum. Güzellik salt görüntü değil, başka bir şey. Kastettiğim maneviyat insanlık falan değil; onlar ayrı. Ten ve doğallık çok önemli. Dokunulmamış hissi vermesi de. Belki biraz mahremiyet, namusluluk da güzelliğe anlam katabilir. Öte yandan serbest kadınlar da güzellik duygusu vermiyor. Aşk için serbestlik ayrı.

Kadın vücudunda şekilsiz çekicilik diye bir şey var (sanırım seksapel diyorlar) Bunu keşfettiğiniz zaman o kadın çirkin de olsa güzel oluyor. Çok zayıf ya da çok şişman artı sağlıksız olmayan bütün kadınların böyle (manken gibi düzgün vücuda sahip olmadığı halde güzel) güzel olma şansı var. Bazen vücudunuza bir şey yapmak değil yapmamak (kendi doğal haline bırakmak) sizi güzel yapıyor.

Bakımlı kadın görüntü güzeli. Anlattığımız kadın güzelliğine sahip olmak için sadece temiz olmanız yeter. Bacağınız kalın olabilir. Saçlarınız biçimsiz dağınık. Balıketi, kısa boylu. Yine de güzel olabilirsiniz. Teniniz çekici hele de öldüren dudaklarınız varsa siz güzelsiniz. Bazen üzüm karası saçlarınız alır götürür insanı. Mankende bu tür güzellikler de varsa güzeldir. Yoksa kuru şekil neye yarar. Güzel bir tene sahip çirkin kadınlar bile çekicidir. Çok fazla kilolu ya da zayıf veya bozulmamış olmamak kaydıyla.

 

 

 

 


 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..