Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Vücut elbiseden çıkınca neden daha dolgun görünür?

Vücut elbiseden çıkınca neden daha dolgun görünür?
 

Bu tür yazıları sapıkça duygularla yazdığımızı düşünenler olabilir. Haklılar; çünkü o da var, sonuçta vücudu konuşuyoruz.

“Böyle bir durum yok senin niyetin bozuk” denilirse de fikrimde ısrar edeceğim. Şüphesiz vücut elbisenin dışına çıkınca değişecek değil ama sanki elbise vücudu gizliyor.

Dolgunsa elbiseden de dolgun gözükse de bizim kastettiğimiz dolgunluk farklı, şekil dolgunluğu değil. Vücudu et olarak düşünürseniz bunu fark edemezsiniz.

Şekil olarak dolgun olmasa bile özellikle kadın vücudunda bölgesel tahrik edici yapılar elbise çıkarılınca sanki giyinikken yokmuş gibi ortaya çıkar.

Bu aslında vücudun gizemi gibi bir şey. Erkek için de söz konusu. Soyunulduğu zaman elbiseli halinden bambaşka bir hal ortaya çıkıyor “Sen onu bir de soyununca gör” bu yüzden söylenmiş olmalı.

Vücudun şekli değişmez aslında. Bizim algımız, beğenimiz/etkilenmemiz bu farkı yaratır. Vücut elbiseyle sadece şekildir, soyununca ruh da oluşur. Bu ruh bakanın fantezileri, duyguları vs den oluşur. Elbiseli gördüğümüz, çıplak ise sanki görmek istediğimizdir.

Elbiseli insan soyunduğu zaman değişiyor. Şekli mi boyu posu mu değişiyor, hayır; ama değişiyor işte. Elbise üzerinde daha ince gördüğünüz kimselerin soyundukları zaman o kadar ince olmadıkları görülür.

Ama elbise şişman vücudu gizleyemiyor. Bir şeyi daha öğrendik, şişmanlıkla dolgunluk farklı şeylermiş, şişman olmadan da dolgun olabiliyor. Dolgunluk seksi bir kavram, o yerin çekici/tahrik edici dolgunluğu oluyor.

Giyinik ve soyunuk halimiz arasında bu kadar fark olduğunu belki de çoğumuz bilmiyorduk. Bir kadın giyinikken insan, sanki soyununca kadın. Erkek için de durum aynı.

Tabii ki elbisenin vücudu sıkarak daralttığını/küçülttüğünü, soyununca tekrar eski haline gelmesi durumunu da es geçemeyiz.

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..