Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Vücut estetiği üzerine düşünsel fanteziler

Vücut estetiği üzerine düşünsel fanteziler
 

Diyorum ki hani biz ağzımızla yemek yemenin başka şeklini bulsak aşk için yaratılmış dudaklarımız sanki görevi olmayan bu alakasız işten kurtulurdu. Dudaklarınızla yemek mi yemek istersiniz, sevişmek mi?

Belki Tanrı organlarımızın görevini ayrı ayrı yaratmıştır da biz bilmiyoruzdur. Öpüşülen sevişilen dudaklarla aynı zamanda yemek yenmesi bana mantıklı gelmiyor. Ama öte yandan ağzımızın yemek için yaratılmış olduğu çok açık.

Daha bunun gibi aşk yapılan, başka şey yapılan ve aynı zamanda ihtiyaçlarımızı giderdiğimiz organlarımız var. Bu organların her iki işlevi/görevi üstelik uyuşmuyor. Yani diyorum ki aslında bunların bir görevi vardı da diğerini biz mi uydurduk. Dudaklarımız (ağzımızın bir parçası olarak) yemek yemek için yaratıldı da baktık ki güzel oluyor aşk yapalım mı dedik.

Sevişme öğesi memeden süt akması ne saçma; ya da bebeğin süt emmesi için yaratılmış meme ile sevişilmesi. Ya memenin asıl görevi bu ikisinden biriyse… Acaba hangisi olabilir? Mantık ihtiyaç giderme diyor ama gül kırmızısı dudakların patates kemirmek ya da dondurma yalamak için yaratılmış olacağını da düşünemiyoruz doğrusu.

Ama öte yandan bu organlarımızın ihtiyaç giderme yanı aşk ve sevişme konusunda organı itici yapıyor. Ama şükür ki biz insanlar fazla hassasiyet göstermiyoruz, ağzımızı silip öpüşüyoruz.

Vücutla, organlarımızla sevişme ve başka şeyler yapma aslında belki de yok ya da var da böyle değil; çocuk olsun diye ilgili organla basit ilişki. Belki sonrasını biz icat ettik.

Sevişme ve ilişki organlarımızın ihtiyaç giderirken bozulduğu ve hoşluğunu kaybettiği(çocuk doğurma, süt verme gibi durumlar da dâhil) pek düşünülmüyor. Yani vücudumuzu sadece sevişmede kullansaydık nasıl olurdu. Bunu niye söylüyoruz, olağanüstü güzel ve pahalı dudaklara sahip birileri yemek yemenin başka şeklini bulur ve ben dudaklarımı sadece sevişmek için kullanacağım diyebilir.

Malum biz normalde, işlerimizi teknolojik araç gereçlerle yapmamız gerektiğini ve bedenimizle (elimiz, kolumuz, ayağımız) çalışma diye bir şey olmadığını daha önceki yazılarımızda yazmıştık. Elimizle bir bardak su alıp içeceğiz ama (bu bile olmayabilir) elimizin ortasında çalışmaktan dolayı kara bir nasır olmayacak. O ellerimiz sevgilimizin öpmesi için yaratıldı belki de.

Çoğunluk siz hepiniz “tıpkı şimdiki gibi ikisi aynı anda”diyorsunuz biliyorum; ama doğrusu ben bundan emin değilim. Bilim de böyle kabul etmiş ve üzerinde çalışmıyor zaten. Sidikli organla nasıl sevişilecekse.

Şimdi gerçekçi olalım, çalışan ellerin sevilecek hali var mı? Spor yapan (spor yapmak da çalışmaktır) ya da çalışan kadınların- ki erkeklerin de vücudu bozuluyor bence-vücutlarının bozulduğu çok açık. Üstüne bir de çocuk doğurma. Vücudumuz ihtiyaçları gidermek (yemek, içmek, küçük abdest, büyük abdest, çalışmak vs) için mi yoksa aşk, ilişki ve sevişmek için mi yaratılmıştır? Sizce hangisi olsun? Fıtrata bu kadar teslim olmayalım ya! Hiç değilse belki Merlin’in dudaklarını kurtarırız. İhtiyaç giderilen bir organla (ne kadar hijyenik olunsa da)aynı zamanda sevişmek mantıklı değil.

Ağzınla yemek yiyorsun, dudaklarınla sevişiyorsun; ne alaka! Özellikle aşk için çok gerekli olan organlarımızdan ihtiyaç giderme görevlerini alalım (Bilim bir çaresini bulsun) Tersini yapalım diyemiyorum çünkü aşksız olmaz. Ama şimdi bir kadın vücuduna bakıyorsun (erkek vücuduna da tabii ki de) yani şimdi bu, sadece ihtiyaçlarımızı gidermek için yaratılmış olabilir mi? Sevişme de bir ihtiyaç giderme ama formatı/özelliği ayrı.

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..