Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '21

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

VÜCUT ESTETİĞİ

NE YAPARSANIZ YAPIN KARNINIZ ERİMİYOR MU?

Sık kilo alma ya da verme, doğum veya hormonal problemler nedeniyle vücudun her bölgesi deforme olabilir. Kişinin rahatsızlık duyduğu, değişim görmek istediği bölgeleri uzman hekim kontrolünde incelenerek en doğru yöntemlere karar verilebilir. Kişi birden fazla bölgesinde şikayet ediyorsa uygun yöntemleri kombinasyonda kullanabilir.

Vücut estetiğini detaylı olarak incelemek gerekirse…

Sıkı vücuda sahip olmak artık kolay!

İyi görünen sıkı duran bir vücut herkesin hayalidir. Bunun için yapılan işlemler genellikle liposuction ve karın germe yöntemidir. Bu yöntemlerle sırt, karın, popo ve bel bölgesinde biriken fazla yağlar alınarak kişinindaha sağlıklı ve fit görünmesi hedeflenir.

Küçük göğüslerden sıkılanlar için…

Küçük meme görünümüne meme büyütme ile elveda deyin. Özellikle doğum sonrası küçülen göğüsler için tercih edilen yöntemdir. İstenirse meme dikleştirme ameliyatı ile birlikte de yapılabilir. Genel anestezi işlemi yaklaşık 2 saat sürmektedir. Hastanede bir gün kaldıktan sonra evde dinlenmeye devam eder. Bu süreçte spordan uzak durulmalıdır.

Bel ağrınızın sebebi büyük göğüsleriniz olabilir

Büyük göğüsler birçok sağlık sorununa ve görünüm sorunlarına neden olabilir. Kadınların bel, omuz, boyun ve sırt ağrılarının nedeni genellikle büyük göğüslere sahip olunmasıdır. Göğüs küçültme ameliyatı sırasında göğüsler vücut ile orantılı olarak küçültülür. Genel anestezi altında yapılan operasyondan sonra hastaya mutlaka cerrahi sutyen giydirilir. İşlem sonrası oluşan ödem ve renk değişikliği kendiliğinden geçecektir.

Hacimli göğüslere sahip olun!

Doğum ya da emzirme döneminden sonra memeler elastikiyetini kaybeder. Elastikiyet kaybı göğüslerin sarkmasına neden olabilir. Meme dikleştirme işlemleri uygulanarak bu sorun ortadan kaldırılabilir. Göğüs dikleştirme ameliyatı ile sarkık göğüsler yerini dolgun bir görünüm bırakacaktır.

Op. Dr. İlsun Aka

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi

www.ilsunaka.com.tr

www.instagram.com/drilsunaka

 
Toplam blog
: 142
: 25
Kayıt tarihi
: 05.07.19
 
 

1979 yılında Almanya Köln şehrinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi memleketim Uşak'ta tamamla..