Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '10

 
Kategori
Basketbol
 

Wade: 82-0 yapamadık, özür dileriz...

Wade: 82-0 yapamadık, özür dileriz...
 

Dwayne Wade - Lebron James - Chris Bosh


NBA'in ilk maçında Boston Celtics evinde Miami Heat'i 88-80 yenerek iyi bir başlangıç yapmış oldu. Biz omuzundan hafif sakatlığı bulunan Semih'in az da olsa bu maçta Wade-James-Bosh üçlüsüne karşı forma giyeceğini umuyorduk, olmadı. Boston'da Ray Allen 20 sayı, Paul Pierce 19 sayı 9 ribaund, Garnett 10 sayı 10 ribaund, Rondo ise 17 asistle oynadı.

Miami cephesinde ise maraton stresli başladı diyebiliriz. LeBron James 31 sayı ile oynarken Wade 13 sayı, Bosh ise 8 sayı 8 ribaundda kaldı. Miami 2 sayılık atışlarda sadece %36.5 ile oynayarak da hayal kırıklığı yarattı. Hemen başlayan eleştirilerin ardından bir kısım yorumcu "bir maçta panik olmaya gerek yok" diyerek büyük beklentilerle hayal kırıklığına uğrayan taraftarları umutlarını kaybetmemeye çağırsa da Miami'ye yöneltilen eleştiriler bir iki farklı galibiyet almadan durmayacak gibi görünüyor. Dwayne Wade'in yaptığı "Herkes bizim 82-0 yapacağımızı düşündüyse özür dileriz" açıklaması beklentileri de özetliyor aslında.

Sabırsızlığın sadece bizim ülkemizde değil NBA gibi en üst düzey liglerde de yaşandığını görmek iyi oldu aslında. Maç sonrası Boston Celtics koçu Doc Rivers da "Wade çok daha iyi olacaktır, umarım biz de" açıklamasını yaptı. Kevin Garnett ise Miami için "Daha iyi olmak için çok zorlu yollardan geçecekler, bu yaptığımız işin bir parçası. Tanrı biliyor biz kendi zorlu yolumuzdan geçtik ve çok şey öğrendik. Onlar için de aynı olacak" yorumunda bulundu.
Kaynak: www.basketbank.net

 
Toplam blog
: 72
: 562
Kayıt tarihi
: 08.05.10
 
 

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Mezunuyum...Basketbola 1986 y..