tekil yazılar içinde diğer sosyal ağ paylaşımları yanına yapıştırın ve kayıt edin çıkınız. kırmızı görünen yere siz kendi ikon link adresini yapıştırınız.  Yukarıda kodları sitenizin istediğiniz bir yere yapıştırabilirsiniz fakat yazı altlarında olması daha iyi olacaktır o yüzden tekil yazı kısmı içine atmanız daha mantıklıdır. Ayrıntılı Konu anlatımı için sitey..." />
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '16

 
Kategori
İnternet
 

Web Sitenize WhatsApp paylaşım butonu nasıl eklenir?

Web Sitenize WhatsApp paylaşım butonu nasıl eklenir?
 

whatsapp paylaş butonu


Günümüzde yayın bir şekilde kullandığımız akıllı telefonlar ile site ziyaretlerinin çoğu mobil cihazlarla gerçekleşmektedir. İnternet kullanımı artık masaüstü veya dizüstü bilgisayar yerine mobil tablet ve akıllı telefonlar ile yapılmaktadır.

Bunun için site sahipleri, web masterler sosyal paylaşım butonlarına bir yenisini daha eklemekteler. ilginç olan bir konu, yazı, makaleyi Facebook, Twitter, Linked vee diğer ağlara paylaş butonları sayesinde paylaşmaları mümkündü şimdi buna bir yenisi olan WhatsApp Paylaş Butonu'da ekleyerek ilginç gördüğü konuları whatsapp kullanıcıları ile paylaşabilecek bu konuda bende bir yazı paylaşı yaparak developer ( webmaster ) için sitelerine nasıl whatsapp paylaş butonu eklenir bununla ilgili aşağıdaki adımları izleyerek ekleyebileceklerini hakkında bilgi vereceğim.

WhatsApp Paylaş Düğmesi Nasıl Eklenir?

ilk önce kendinize bir paylaş düğmesi ikonu hazırlayınız bu ikon sitenize ve diğer paylaş düğmelerine uygun olabilir .

Bu ikonu sitenize upload ederek lnik adresini alınız.

""&t=” data-action=”share/whatsapp/share” target=”blank”>http://ademocut.net/wp-content/uploads/2016/09/whatsapp-paylaş-butonu1.jpg“/>"

Tırnak işareti olmadan bu kodu düzenleyici > tekil yazılar içinde diğer sosyal ağ paylaşımları yanına yapıştırın ve kayıt edin çıkınız.

kırmızı görünen yere siz kendi ikon link adresini yapıştırınız. 

Yukarıda kodları sitenizin istediğiniz bir yere yapıştırabilirsiniz fakat yazı altlarında olması daha iyi olacaktır o yüzden tekil yazı kısmı içine atmanız daha mantıklıdır. Ayrıntılı Konu anlatımı için siteyi ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak : http://ademocut.com/web-sitene-whatsapp-paylas-butonu-nasil-eklenir/

 

 
Toplam blog
: 21
: 2739
Kayıt tarihi
: 19.09.15
 
 

ademocut.com kurucusu MCSA, MCP Belgelerine Sahibim, Sistem ve Ağ Uzmanlığı, IT Uzmanı ..