Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '16

     
    Kategori
    İnternet
     

    Web tasarım trendleri 2016

    Web tasarım trendleri 2016
     

    web tasarım trendleri 2016,çatalca web tasarım


    Merhaba arkadaşlar, Nasıl ki trend kelimesini en çok moda dünyasın da konuşuyorsak, artık internet dünyasında sürekli gelişen ve yenilenen web tasarım siteleride trend konusunda modayla yarışır vaziyette olmaya başladı bile .Peki web tasarım dünyasının trendlerine nasıl ayak uydurmalıyız, neler yapmalıyız ve rakiplerimizin önüne nasıl geçmeliyiz . İşte bunları sizin için aşağıda beliriyorum .

    1. BENZERSİZ BİR TASARIM

    Web sitesi tasarımında bu aralar en önemli trend, benzersiz bir görünüm ve kullanıcıların web sitesinde hızlı erişim kolaylığı sunarak sonuca net bir şekilde ulaşmalarını sağlamaktır. Arkadaşlar kullanıcılar aynı zamanda sade tasarım fakat sitenizde geziniirken hoş bir zaman geçirmesini onları burada güvendesiniz merak etmeyin herşey bizim kontrol altımızda demesini sağlayacak tasarımlar geliştirmelisiniz. Aynı zamanda web siteleri kesinlikle ve kesinlikle HTML 5 alt yapısına sahip olmalı ki akıllı telefonlarda, tabletlerde sıkıntısız bir şekilde web sitenizde gezinebilsinler. Hele ki tuvalete bile telefonlarıyla giden bir topluluk varsa :)  

    2.GRAFİK VE ÇİZİMLER

    Geliştirmiş olduğunuz grafik ve çizimlerin hepsinin ayrı ayrı bir hikayesi olarak tasarlayın. Grafiklere bakınca size ne anlatıyor bunu kendi kendine sorun. Unutmayın ki sizin logonuza bakıldığında insanlar o resimden kocaman hikayeler çıkarabilir. Tasarımlarınızı duygularınızla birleştirin ve aşkla yapın ;) 

    3.YENİ FONT VE YAZI TİPLERİ

    Siteniz için google bizlere ücretsiz fontlar sunuyor ve fantastik font yazı tipleriyle web sitemizde farklı ve inografik yapı oluşturabiliriz. Bu da sürekli aynı fontta yazı okuyan kullanıcılar için daha çok dikkat çekmektedir.

    4.KALİTELİ FOTOĞRAFLAR

    Kaliteli fotoğraf çekimlerinin ne kadar etkili olduğunu hepimiz biliyoruz . İnstagram bunun için en büyük referanlsardan bi tanesi . Fakat siz fotoğraf çekimlerini biraz daha geliştirirerek sinema çekimleri havasında çekip videolarla desteklerseniz rakipleriniz bir adım daha önde olacaksınız.

    Şimdilik bu kadar web sitemi ziyat etmek isterseniz aşağıdan ulaşabilirsiniz ...
    www.webxbilisim.com

     
    Toplam blog
    : 1
    : 120
    Kayıt tarihi
    : 28.06.16
     
     

    Eğitim Bilgilerim, Bilgisayar programcılığı mezunuyum , Bilişim alanında çeşitli sertifikalarım m..