Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '14

     
    Kategori
    Yazılım
     

    Web tasarım ve garantili web tasarım

    Son zamanlar en yaygınlaşan sektörlerden birisi de web tasarım ve web yazılım sektörü. Gün geçtikçe ihtiyaçların internet üzerinden artması bu sektörlerin ve sektörlerde görev yapan firmaların pazarını arttırdı. Günümüzde şirketlerin olmazsa olmazı olan web siteleri. Artık sadece bir tanıtım mecrası olmaktan daha ileriye gitmekte. Şirketler artık web sitelerinden bir gelir elde etmekte. Normal yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası olan internet; bulmak istediğimiz herşeyi bize sunmakta. Ve bu araştırmalarımızın süratini en aza indirgemektedir. Bu yüzden açılan her yeni firmanın bir web sitesi olması temel ihtiyaçlardan olmuştur. Web sitesi internet üzerinde bir mağaza görevi görmektedir. Ve bu mağazanızın vitrini yani web tasarımınız ne kadar kaliteli olursa bir o kadar müşteri potansiyelinizi arttıracağınız anlamına gelmektedir. 

    Ülkemizde yüzlerce web tasarım firması bulunmakta ve günde onlarca web sitesi hizmete girmektedir. Peki yaptırdığımız web siteleri gerçekten bizi tanıtıyor mu ? Firmamızın ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Bu soruları nedense hep bir site yaptırdıktan sonra sormaktayız. Sitemiz olsun diye yaptırdığımız web siteleri ihtiyaçlarımıza cevap veremedikten ve bizi pazarda tanıtamadıktan sonra kafamızda oluşan bir takım sorular; Acaba doğru bir firma ile çalıştım ? kuşkusunu aklımıza getirmektedir. Gün be gün artan rakiplerimiz yaptırdıkları profesyonel web tasarımları ile bizden çok daha hızlı yol katediyor. Ve pazardakı müşteriye çok daha hızlı ulaşıyorlar. Web sitem olsun diye yaptırdığımız web sitelerimiz yetersiz kalıyor ve bize hiç bir faydası olmuyor. Hatta sitemize giren kurumsal müşterilerimizde firmamızın ciddiyetini zihinlerinde ölçümleyerek bizlere olan bakış açıları değişiyor. Bu yüzden web sitemizin önemi gün geçtikte firmamızın imajı halini almaktan öteye gidiyor.

    Kurumsal bir web sitesi nasıl olmalı ?

    Firmanızın kurumsal bir imaja sahip web sitesi olması için öncelikle doğru firmayı seçmek en önce yapılan hareket olmalı. Web tasarımları her ne kadar maliyeti düşük olsa da tasarım firmanızın size verdiği değerin önemli ölçüde yüksek olması gerekmektedir.

    Öncelikle web tasarımı ve yazılımı elektronik bir ürün sıfatında olduğunu unutmamamız gerekmektedir. Ve her elektronik üründe olduğu gibi web tasarımı ve yazılımında da Garanti Kapsamı önemsenmelidir. Web sitenizin bir garanti belgesi olmalı ve tasarım firmanızın bu garanti yükümlülüklerine uyması gerekmetedir. Garanti kapsamı taahhütünü aldıktan sonra yapılması gereken diğer önemli şey ise demo çalışmanızdır. Demo çalışması aslında bir nevi sizin beğendiğiniz ölçüde sitenizin dizayn edilmesidir. Şuanda sayılı firmalar tarafından verilebilen bu demo çalışması; müşteri tarafından istediği kadar değiştirilebilir. Demo çalışmanızı defalarca kez değiştirilme talebinde bulanabilirsiniz. Tabiki ne istediğinizi de bilmeniz çok önemlidir :) 

    Web tasarımınızda tasarım firmanızın size verdiği değeri bu ölçütler içerisinde anlayabilmeniz mümkündür. Ne yazık ki günümüzde web sitesine verilen önem az olduğundan ötürü. Yatırımlarımız boşa gitmekte ve firmalar web sitesinin önemini anladıkça yeni yatırımlar yapıp sitelerini değiştirmektedirler. Boşa giden zaman ve para yatırımlarımızın önüne geçmek için profesyonel ve size değer veren bir web tasarım firmasıyla çalışmanızı göz önünde bulundurunuz.

    Geniş bilgi ve uzman destek için: http://devsoft.com.tr Adresini ziyaret edebilirsiniz.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 56
    Kayıt tarihi
    : 20.07.14
     
     

    1989 yılında istanbulda doğdum. Sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren uzman web tasarımcı ve ..