Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '16

 
Kategori
Sinema
 

Will Smith'den "Doğruyu Söyle" filmi geliyor

Will Smith'den "Doğruyu Söyle" filmi geliyor
 

Amerikan sinema oyuncusu aynı zamanda en sevdiğim aktörlerden biri olan Will Smith, henüz çekimlerinin devam ettiği Doğruyu Söyle - Concussion filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Will Smith'in oyunculuk sergilediği filmleri hayranlıkla izleyen biri olarak bu haberi aldığım için gerçekten mutluyum. Aslında haber yeni değil geçtiğimiz günlerde öğrendim fakat bununla ilgili içimden geçenleri söylemek istedim.

Umudunu kaybetme filminden sonra, usta aktör Smith'in tüm filmlerini severek ve beğenerek izledim. Yeni izleme fırsatı bulduğum Focus filminden sonra daha şimdiden Doğruyu Söyle filmi gerçekten merak ettiğim ve beklediğim filmler arasında. Okuduğum habere göre daha önce Elçiyi Öldür filminin senaristliğini yaparak adını duyuran yönetmen Peter Landesman tarafından kaleme alınan Doğruyu Söyle, Amerikan futbolu oyuncularının yaşamış olduğu sakatlanmalar sonucu almış oldukları ciddi yaralanmalarının yol açtığı CTE ile ilgili çalışmalarıyla bilinen Bennet Omalu’nun hikayesini izleyici ile buluşturuyor.

Landesman’ın bir dergide görmüş olduğu haberden yola çıkarak oluşturduğu senaryo bu türden kalıcı hasarların oyuncular üzerinde bıraktığı etkileride gözler önüne seriyor. Kadrosunda Eddie Marsan, Adewale Akinnuoye-Agbaje ve Gugu Mbatha-Raw gibi oyuncuların yer alacağı filmin Türkçe altyazılı fragmanı paylaşıldı bile. Yapımcılığı Sony Pictures tarafından yapılan film, herhangi bir değişiklik olmazsa 18 mart 2016 tarihinde vizyona girecek. Hadi bakalım hayırlısı, heyecanla bekliyorum!

 
Toplam blog
: 4
: 262
Kayıt tarihi
: 13.03.15
 
 

Hayata Dair notlar ve sinema ile ilgili yazılar yazacağım vaktim oldukça. ..