Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Ronnie Chester Lynwood

http://blog.milliyet.com.tr/rcl

19 Aralık '09

 
Kategori
İnternet
 

Windows 7 kurumsal alanda 1 numara!

Windows 7 kurumsal alanda 1 numara!
 

Gartner adlı dünyaca ünlü araştırma firması, 2014 yılına kadar Windows 7'nin, kurumsal alanda lider olacağını iddia etti.

Microsoft, 2 ay önce piyasaya sürdüğü Windows 7'nin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Firmanın Windows 7 başarısı, Windows 7'yi piyasaya süreli 2 ay olmasına karşın bu kadar yüksekken, araştırma firmaları da boş durmuyor ve çalışmalarını Windows 7 üzerine yapmaya devam ediyor. Son olarak dünyaca ünlü bilişim ve teknoloji araştırma firması Gartner, yaptığı bir araştırmada 2014 yılına kadar 64-bit Windows 7'nin kurumsal alanda %75'lik bir kullanım oranına sahip olacağı ön görüldü.

Gartner'ın yaptığı araştırma, masaüstü ve dizüstü bilgisayar sistemlerini kapsıyor. Henüz 2 ay olmasına rağmen piyasanın %4'ünü elinde bulunduran Windows 7'nin, satış rakamları da hızla yukarılara doğru tırmanmaya devam ediyor. Microsoft'un bugüne kadar XP ile birlikte piyasaya sürdüğü en başarılı işletim sistemi olarak gösterilen Windows 7, gerçekten de bu başarıyı yakalabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Kaynak: http://depyronick.com/112-Windows_7_Kurumsal_Alanda_da_1_Numara.html

 
Toplam blog
: 10
: 668
Kayıt tarihi
: 13.12.09
 
 

Sanal dünya ve müzik üzerine... ..