Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '10

 
Kategori
Teknoloji
 

Windows live messenger yenilikleri

Windows live messenger yenilikleri
 

Sevgili arkadaşlar,


Bugün sizlere Windows Live Messenger hakkındaki yenliklerden bahsedeceğim. Umarım beğenirsiniz.


Windows 7 ile Microsoft Bulutu arasında siber köprü kuran Windows Live Essentials’ın yeni betası kullanıma hazır. Internet ortamındaki bilgilere erişim ve paylaşım olanağı sağlayan Windows Live Essentials seti ücretsiz sunulan Windows Live Messenger, Photo Gallery, Movie Maker, Sync, Mail, Writer ve Family Safety yazılımlarından oluşuyor.


Microsoft, Windows 7 kullanıcılarını, Internet Bulutu’na bağlayan yazılım seti Windows Live Essentials’ın yeni beta sürümü, bu sabah, Microsoft Türkiye İnternet İş Grubu Yöneticisi Emre Tok, Webrazzi Genel Müdürü Arda Kutsal ve PCNET Genel Yayın Yönetmeni Erdal Kaplanseren tarafından www.yenimessenger.com sitesi üzerinden yapılan canlı yayın ile duyuruldu.

2.5 saate yakın süren etkinlikte hem yeni özellikler içeren Windows Live dünyası tanıtıldı, hem de Microsoft HD Life Cam, Windows 7 Ultimate, 4GB USB disk gibi hediyeler dağıtıldı. 15.000 kişiden fazla insanın takip ettiği canlı yayında, Friendfeed ve Facebook gibi sosyal ağlar üzerinden binlerce kişi etkinlik boyunca canlı yayına bağlı kaldı.

Windows Live Essentials, bilgisayar kullanıcılarının web ortamında metin, fotoğraf ve video gibi içerikler oluşturmasını ve paylaşmasını, e-postalarını düzenlemesini ve birbirleriyle bağlantıda kalmasını sağlayan bir dizi yazılım ve web hizmetinden oluşuyor.

Windows Live Essentials’ın yeni betasında yer alan ve Microsoft’un internet sitesinden indirilebilen Windows Live Messenger , Photo Gallery, Movie Maker, Sync, Mail, Writer, Sync ve Family Safety yazılımlarının deneme sürümleri, Bulut Bilişim platformlarına erişim için PC’yi güçlü bir merkez haline getirirken, içerik oluşturma, paylaşma, iletişim ve haberleşme ihtiyaçları açısından ve Windows 7’nin tamamlayıcısı olarak Bulut platform teknolojilerinin en gelişmiş özelliklerini bir arada sunuyor.


Evet arkadaşlar Windows Live Messenger’daki yenilikler bu kadar.


Bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın…


FeZa18

 
Toplam blog
: 20
: 6944
Kayıt tarihi
: 22.12.07
 
 

Merhaba, Adım feza. 19/03/1990 izmir doğumluyum. 9 Eylül Üniversitesi'nde okuyorum. Bilgisayar ve t..