Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '12

 
Kategori
İnternet
 

Wolfteam en çok oynanan online oyun

Wolfteam en çok oynanan online oyun
 

wolfteam


Wolfteam oyunu, 2011 yılının ülkemizde en çok oynanan online oyunu seçildi. Oyunun bu başarıyı göstermesi ve ilgi görülmesinde en büyük unsurlardan birisi Türkiye piyasasına önem vermesi olarak görülüyor. Karşılığını aldığını da söylemek yalan olmaz. Türkiye'de geniş bir yaş grubu şu sıralar internet üzerinden online olarak Wolfteam oyununu oynuyorlar.

Profesyonel bir oyuncu gözünden incelemek gerekirse, oyunun başarısın arkasında yatan temel unsurlardan en büyüğü oyunun kurgu ve senaryosu. Bir film senaryosunu aratmayan senaryosu, şüphesiz oyunu cazip kılan en büyük etken. Kısaca bahsetmek gerekirse, bilim adamları Fransa Lejyoner Ordusu üzerinde, mükemmel askeri oluşturmak için bazı deneyler yapmaktadır. Bu deneylerin temel amacı kurtların genleri ile askerlerin genlerini birleştirmektir. Fakat deneyler istenilen gibi gitmemiş ve ortaya emirlere uymayan askerler çıkmıştır. Ve bu askerler kendilerine Wolfteam adı verilen isyancı birliğini kurmuşlardır. İşte oyunda isterseniz kurt savaşçı olarak bu isyancı birliğine isterseniz de Lejyon birliklerine asker olarak katılabiliyorsunuz. Amacınız ve yetenekleriniz de seçtiğiniz karakter tipine göre değişiyor.

Oyunun ilgi çekici özelliklerinden bir diğeri de, ilk amacının oyuncular üzerinden kar etmek olmaması. Dolaylı yönden tabiki bazı geliştirmelere para ödemeniz gerekmekte. Fakat bunlar oyunda size illa şart olarak sunulmuyor. Oyunun ilerleyen safhalarında mücadele ve rekabet daha kızışıyor. Profesyonel yardımlarını oyunculardan kaçırmayan Joygame firması forumlarından sürekli her dilde destek sunmakta.

Oyunun basit bir kurulum dosyası var. İndirip kuruluma hemen başlayabilirsiniz : Wolfteam indir. Kurulum dosyasını indirdikten sonra, setup yapıyorsunuz ve oyun için gereken kullanıcı hesabınızı da bu kurulum sırasında oluşturabiliyorsunuz. Oyuna yeni başlayanlar için Tips adında yardım seçenekleri de mevcut. Bu sayede oyuna daha kolay alışıp usta bir savaşçı olma yolunda ilk adımları atıyorsunuz.

 
Toplam blog
: 17
: 7163
Kayıt tarihi
: 09.01.11
 
 

Kocaeli'de yaşamakta olan Elektrik Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda elektrik arıza ..