Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '17

 
Kategori
Bilişim
 

WordPress Şifremi Unuttum - Ne Yapmalıyım

WordPress Şifremi Unuttum - Ne Yapmalıyım
 

WordPress kullanıcıların yaşadığı en büyük sorunlardan birisi admin panel şifresini unutmasıdır. Panel şifrenizi unuttuğunuzda ne yapacağınızı bilemezsiniz. Nasıl sıfırlarım diye birçok araştırma içerisinde olursunuz fakat bu yazımızda şifre değiştirme işlemini detaylıca inceleyeceğiz.
WordPress şifrelerimiz güçlü olsun ve tahmin edilmesin diye bazen öyle şifreler kullanırız ki kimi zaman biz bile unuturuz belirlediğimiz şifreyi veya aklımızda birçok şifre vardır ki bunlar arasında ki WordPress şifremiz uçup gider…
 
WordPress Admin Şifresi Unuttum 5
 
Bu sorun çözümsüz değil. WordPress kullanıcı şifre değiştirme işlemi oldukça kolaydır. Yapılması gereken işlem adımlarını doğru olarak yaparsanız kısa süreler içerisinde yeni bir WordPress şifresine sahip olabilirsiniz. WordPress şifre değiştirme işlemi için ilk olarak phpMyAdmin’e bağlantı sağlayın.
 
PhpMyAdmin’e bağlantı sağladıktan sonra sol tarafta kullanmakta olduğunuz veritabanını seçin.
 
WordPress Admin Şifresi Unuttum 1
 
Veritabanı seçimi yapıldıktan sonra karşınıza tüm WordPress tabloları açılacaktır. Bu tablolardan wp_users tablosuna tıklayın.
 
WordPress Admin Şifresi Unuttum 3
 
Buradaki yapılacak olan detaylı işlemin resimli anlatımı için tıklayın. Bu işlemleri uygularken farklı tabloları bozmamaya, işlem yapmamaya özen gösterin.
 
 
 
Toplam blog
: 14
: 1974
Kayıt tarihi
: 26.03.16
 
 

Bilişim sektöründe çalışmalarda bulunan bilgi paylaşımını seven ve internet yayıncılık alanında h..