Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '11

 
Kategori
İnternet
 

XNetwork nedir?

Hepimizin son zamanlarda merakı olan ek gelir kapılarının internet üzerinden daha yaygın ve daha seri bir şekilde para kazanmak isteyenlere hizmet verdiğini biliyoruz. Bunlar arasında en yaygın olanları da satış ve pazarlama üzerine kurulu olanlardır. Satış ve pazarlama yapabilmek için de reklam ve tanıtım gerekmektedir. İşte bu noktada firmalar kendilerini ucuz olan yolları arama yönüne kanalize etmişlerdir. Ek gelir elde etmek isteyenler ise; xnetwork gibi kanallarının tanıtım ve reklam ayağında yer alabilmekte ya da direkt olarak satış ve pazarlamaya ortak olabilmektedir. Peki nasıl? 

Şöyle ki; herhangi bir firma herhangi bir ürününü pazarlamak ve satmak istiyor. Bu durumda tanıtım ve reklam yaparak müşterileri çekmesi gerekiyor. Dolayısıyla da tanıtım ve reklam kanallarını arttırması elzem hale geliyor. İşte bu noktada ek gelir elde etmek isteyenlere yeni bir kapı açılıyor: satış ortaklığı. Yani diğer adıyla xnetwork+affiliate marketing sistemi. Nasıldır bu affiliate marketing sistemi ve nasıl çalışır? Biz bu sistem üzerinden nasıl ek gelir elde ederiz. Şimdi gelin daha detaylı olarak bakalım. 

XNetwork Etkili Kullanımı 

Xnetwork hazır site ve güncel içerik veriyor. Öncelikle, siz satılması beklenen ürünün reklamını müşterilere göstermeli ve ürünü tanıtmalısınız. Bunu çok farklı yollardan yapabilirsiniz. Örneğin direkt olarak bir reklam hazırlayıp bunu herhangi bir sitede yayınlayabilir ya da kendi sitenizi oluştururarak bunun içerisine yapmış olduğunuz veya yapılmış olan reklamları ekleyebilirsiniz. Ancak müşteriler bu reklamın o sitede olduğunu çoğunlukla bilmezler. Bu çoğunluğu o siteye yönlendirmeniz gerekmektedir. Bunu da ancak anahtar kelimeler ve diğer siteye çekici görsellerle sağlayabilirsiniz. 

Xnetwork’teki ekip elemanları size destek oluyorlar. Çünkü bu bir ekp çalışması. Anahtar kelimelerin arama motorlarında en fazla aranan kelimeler olması önemlidir. Bu anahtar kelimelerin bulunduğu metinlere yer vererek; metinler içerisinde yer alan anahtar kelimeler üzerinden bağlantılar verebilir ya da çeşitli görsel malzemeler ile aranan görseller içerisinde çoğunluğu kendinize çekebilirsiniz. Bu da satışın daha fazla olması demektir. Satış fazla olunca satış ortağı olduğunuz için her satılan ürün başına belirli bir komisyon alırsınız. Tabi bu komisyon ücreti firmadan firmaya değişmektedir. 

Xnetwork sistemi klasik satış ortaklığından biraz daha farklıdır. Nasıl mı? 

Şöyle ki; bu sistemde hem pazarlama ağları hem de satış ortaklığı birleşmektedir. Xnetwork olarak günümüzde karşımızda bulunan bu sistem ile her üyenin altındaki gruplar da üye olan kişiye para kazandırmaktadır. Yani komisyon ücretleri üstlere doğru akmaktadır. Siz üye olduğunuzda ve size bağlı olarak bir kaç kişiyi üye yaptığınızda onlar da kendilerine bağlı alt üyeler oluşturacaklardır. Böylece en alt üyeden başlayarak komisyon ücretleri en üste kadar kazanç sağlayacaktır. Bu sebeple oldukça fazla üye grupları oluşturmak kazancınızı katlamak demektir.
Xnetwork sistemi için bir çeşit ağ sistemleri topluluğu da denebilir. Tepedeki üyelere bağlı alt ağ sistemleri ve bunların bir bütünü olarak da değerlendirilebilen bu sistem 2011 temmuz ayı sonunda uygulanmaya başlayacaktır. 

XNetwork Nedir? 

Bu sistemin en önemli özelliği satış ortaklıkları ile pazarlama ağlarının birleşerek daha fazla kazanç sağlamasıdır. Dolayısıyla Xnetwork diğer sistemlerden farklıdır. Bu sistemde hedeflenen çok yönlü ağ yapılarının oluşturduğu kazancın katlanarak büyümesidir. Ancak burada sadece en üstün en fazla parayı kazanması önlenmiş; hem üstünüzde bulunan ekibin çalışmasından hem de alt ekiplerinizin çalışmalarından kazanç sağlamanız için bu sistem yapılandırılmıştır. Ayrıca burada bulunan ve diğer pazarlama ağlarından farklı olan bir şey daha bulunmaktadır. Bu da kendi altında üye oluşturamayanlar içindir. Siz kendi altınızda üye oluşturamazsanız bu durumda sizi kendi ekibine dahil eden üstünüzdeki üyelerin kazançlarına da ortak olabilmektesiniz. Bu durumda bir kum saati gibi her iki yönden gelirlerin size aktığınızı düşündüğünüzde istediğiniz kadar acemi olma lüksüne sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Xnetwork’ün en önemli özelliği siz ne kadar bu işte yeni olursanız olun; çok fazla kazanç elde edebileceğiniz bir sistem olduğu için üye yapma gibi kaygılarınız çok fazla olmayacaktır. Tabi altınızda üyeleriniz olduğunda da daha da fazla kazancınızın olacağı kesindir.
Çoğumuzun fiziksel iş gücü ile kazanamadığı geliri Xnetwork ile kazanmanız artık mümkün. Çift taraflı gelir sistemini önünüze getiren Xnetwork ile Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan bir sistemin müthiş gelir kapısını aralamış olacaksınız. Şimdi gelin dilerseniz bu kazanç katmanlarına bir bakalım. Yani bu kum saati şeklindeki kazanç sistemini detaylı olarak inceleyelim.
Xnetwork sistemi 7 alt katmana kadar inen bir sistemdir. Öyle ki; sizin altınızda bulunan 7. katmandaki üyenin yaptığı satıştan da komisyon sağlarsınız. Altınızda bulunan üyelerden elde edeceğiniz bu 7 katmanlı kazanç sisteminde bir süre büyümeler başlar ve belirli bir noktaya ulaşıldığında geliriniz sabitlenir.
Bütün bu anlatılanlar bir kıyas değildir. Çünkü Xnetwork sistemi diğer bütün pazarlama ve satış ağlarından farklı bir sistemle işlemektedir. Dolayısıyla da hiç bir satış ve pazarlama sistemiyle yarış içerisinde değildir. Ağır rekabet şartlarında kendi alanını oluşturan bu yepyeni sistem ile diğer ağlar ve ağ kullanıcıları arasında da geliştirilebilen bir platform oluşturulmaktadır.
En fazla 3 aylık süre içerisinde 1400 TL’nin üstünde gelir elde edebilirsiniz. Çünkü bu sistem içerisinde satılması planlanan ürünler zaten en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Dolayısıyla sizin çok fazla çabalar sarfetmenize gerek kalmamaktadır. Bu sistem tamamen kendi alanı içerisinde en üst satış rakamlarının yer aldığı ürünlerin satışını yapmak içindir. Bu ürünler de çoğunlukla internetten satışı gerçekleştirilen ürünlerdir. 

Tüm bu sistemi çalıştırabilmek ve yeni bir gelir kapısını aralayabilmek için dünyanın hangi noktasında olursanız olun sadece ve sadece bir adet bilgisayara ve bir de internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır. Ve tabiki ihtiyacınız olan bilgilerin yer aldığı ve daha detaylı anlatımların yapıldığı videolu eğitimler de size bu aşamada gösterilmektedir. 

XNetwork ağına katılarak bu çok satılan ürünleri farklı internet ortamlarında tanıtarak; alt üyeler oluşturarak ve satışlarınızı arttırarak hem kendi hem de alt üyelerin yapacağı satışlardan %70 komisyon elde edebilirsiniz. Alt üyelerin altındakilerden de size gelecek olan komisyon ücreti bundan farklı olmayacaktır. Dolayısıyla üye yaparak kazancınızı daha da arttırabilirsiniz.
Xnetwork’un bir diğer hedefi de üyelerine zaten var olan network ağlarından daha fazla kazanç sağlayabilmektir. Bunu da getirdiği sistem ve %70 komisyon oranıyla başarıya taşıyacaktır. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır. 2. Seviyeye gelindiğinde ise zaten 4, 800 TL civarında bir kazancınız olacağından tam 6, 300 TL sizin cebinize kalacaktır.
Alt üyelerinizi bu miktarı elde edebilmek adına da motive etmeniz gerekmektedir. İşte bunu da yine Xnetwork sağlamaktadır. 

Online seminerler ile pazarlama eğitimleri verilmektedir. Aynı şekilde sosyal medya araçlarından faydalanılmaktadır. Aynı şekilde Webinar’lar ise bir çok araç ile desteklenmektedir. Size kalan ise üye yapmaktır. Üyelik yapıldıktan sonra da Xnetwork içerisinde üyelere özel haberleşme sistemi bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde üyeler kendi aralarında rahatlıkla iletişim kurabilmektedirler. 

XNetwork Kullanımı 

Bu sistemde kendinize de alt hesaplar açarak ve bunları kendi alt üyeleriniz yaparak; daha hızlı ve daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.
Bahsettiğimiz gibi Xnetwork ağında esas hedef, üyelere en fazla kazancı sağlayabilmektir. Temmuz ayının 2.yarısı ile açılan Xnetwork’teki yeni gelişmeler bu sayfadan yazılarak sizlere duyrulacaktır. Ben yeni gelişmeleri buradan yazacağım. Ayrıca Cüneyt bey'in Xnetwork nedir açıklamasının da çok detaylı ve aydınlatıcı olduğunu düşünüyorum. Gerekten bu işe baya kafa yormuşlar. Ben kesinlikle tutacağını düşünüyorum. 

 
Toplam blog
: 6
: 1837
Kayıt tarihi
: 26.07.11
 
 

Bilkent Üniversitesi bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri öğrencisiyim. Web tasarım, grafike..