Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '11

 
Kategori
Futbol
 

Ya Burak olmasa

Ya Burak olmasa
 

Çimleri yeni değiştirilen sahada oynamak heyecanlı oluyor herhalde. Sahaya maç öncesinde ısınmaya çıkan futbolcuların çimlere doya doya basması heyecanı azalttı mı ki…?

8. Haftada ki Trabzonspor’un konuğu Medikal Park Antalyaspor.

Maça başlangıçta durgun bir Trabzonspor, galibiyet isteğiyle mücadele eden bir Antalyaspor vardı. Rakip takım oyuncuların isabetli pasları ile bizim orta saha oyuncularının saha içinde gezmesi oyun içerisinde sırıtması oyundaki dengeleri açıkça ortaya çıkarmaktaydı. Trabzonspor maçı seyredenler için özellikle ilk yarıda saç baş yoldurdu.

O anlardan bir tanesi 21. Dakikada savunma oyuncusu Deniz Barışın orta sahadan topla beraber kendi topuyla defansı alt ederek çalım ile son olarak kaleci Tolgayı da geçerek ağalara topu göndermesi olmuştu. 5 dakika sonra Colma'nın bireysel hatası ile Ali Zitouni’nin güzel golü ile 2-0 yenik duruma düştük. İlk yarıda Volkan Şen ve Colmanın sürekli hata yapmaları, Trabzonspor’a sürekli zarar veriyorlardı. Kale çizgisinin sonuna kadar gelip topu kaleciye tehlikeli bir şekilde orta yapmaları ile topu kaybetmeleri sadece bunlardan bazıları idi.

Trabzonspor’da oyuna ilk müdahale 34. Dakika’da Halil’in oyuna girmesi ile oldu. Ama ilk yarıda ki sönük oyun devam ederek devreyi 2-0 yenik durumda soyunma odasına gitmişlerdi.

İkinci yarıda bambaşka Trabzonspor vardı sahada. Özellikle 55. Dakikadan sonra Trabzonspor’un atak oyunu Zokoranın orta sahadaki beyni süper işler yapıyordu. Burak’a asist yapan ikinci yarıda oyuna giren Zokora idi. Orta sahada ki diğer oyuncumuz Colman ise bana bugün dokunmayın niteliğinde top nerde ise topun uzağında idi ve elini konulu sallaya sallaya gezmesi maç boyunca en çok dikkat çeken oyunculardan biri idi. Maalesef ki orta sahadaki vazgeçilmezler arasında olup her maça çıkıyordu.

55. Dakikadan sonra Antalyaspor’u kendi yarı sahasına kapatarak futbol dersi verdik. Yalnız belirtmek isterim ki bu sadece takımda ki birkaç oyuncu ile oldu. +5 dakika umutları artırsa da maç berabere biterek bu sezondaki 4. Beraberliğimizi alarak maç eksiğiyle lider ile aramızda 4 puan fark ile 5. Sıradayız.

Bu sezonda toplam 13 gol atılıyor ve 11’i bir futbolcuya ait. Böyle bir istatistiğin olması herkesin garibine gitmiştir. 11 gol atan ve her maçı kurtaran bir futbolcunun bir hafta sahalardan uzak kalması durumunda Şenol Hocanın nasıl bir önlem alacağını merak ediyorum.

Ayrıca maç boyunca şehitlerimiz için tezahüratlarda bulunan taraftarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Önce şehit haberleri ardından Van da ki 7.2 şiddetinde depremin olması ile futbol ikinci plana düştü. Ortak çalışma ile bu yara giderilmeye çalışılıyor. Yardımı esiremeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

 
Toplam blog
: 45
: 551
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

1988 yılında Çaykara doğumluyum. Bulancak ta ikamet etmekteyim. Yazı yazmayı hobi olarak yapmakta..