Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '11

 
Kategori
Siyaset
 

Ya cumhuriyeti koruyacağız ya vatanı kaybedeceğiz

Açılım politikası ihanet politikasına dönüşmesinden sonra ak koyunlar kara koyunlar ortada dolaşmaya başladı başlayalı Türk milletinin önüne bir harita kondu. 

Gerilere gidip hatırlarsak bazı AB ülkeleriyle, İsrail gibi devletlerin medyalarında sonradan yanlışlıkla yayınlandığı ifade edilen haritalarla, önümüze konan haritaların aynı olması ihanetin hangi boyutta olacağının işareti değil mi? 

Türkiye' de yayınlanmakta olan bazı televizyon dizilerinin de bu oyununun bir parçası olarak sahneye konan, terör örgütü kamplarındaki haritalarla aynı olması şaşırtıcı değil. 

Türk Milleti' nin milli hassasiyetlerini rencide etmeden alıştırmalar halinde sunulan, basit olaylar zinciri tesbih gibi dağılınca ihanet aktörleri devreye girerek bahsettiğimiz harita önümüze geldi. 

Bin yıllık kardeşliğin yok edilerek, parçalanmış Anadolu topraklarında yeni devletlerin kurulma aşamasına getirilen tuzağın adı en yumuşak haliyle "demokratik açılım" oldu. 

ABD, AB küresel gücünün Ortadoğu bölgesindeki emperyalist emelleri yüz yılı aşkın bir zaman geçmesine rağmen kavranamamış olması işin en acı tarafı. Kurtuluş savaşı mücalemizle ters tepen bu hayaller artık böl-parçala ve yut politikasıyla ortaya çıktı. 

Bugün televizyon ekranlarında ne söylediğini bilmeyen, ağızlarından kin ve garazi eksik etmeyen satın alınmış insanların söyledikleri "Kürdistan" kelimesinde son bulmuştur. Tarihte dahi tarif edilemeyen, sınırları çizilemeyen coğrafya parçasının adı olan Kürdistan' a özerklik isteniyor. Bağımsız bir devletin adı "özerklik" le şekil bulacaktır. 

Bunun adı kısaca Türkiye' nin bölünerek en az iki devlet çıkarılmasıdır. 

Son günlerde kullanılan bir cümle, özellikle bağımsız adaylar tarafından aralara sokuşturulmuş şekilde kullanılıyor. Türklerin Alparslan' la Anadolu' ya geldikleri; tarihte, Kürtlerin Anadolu' nun doğusunda asli unsur olarak var olduğu. Anladığımız kadarıyla Türkler misafir konumundalar. Haçlı seferlerinin asıl amacı Türkler' i Anadolu' dan atmaksa nihai hedefte "Türkler' i ya Anadolu' dan atmak ya da yok etmek" vardır. 

İşte bin yıllık kardeşliğin bozulması planının altında yatan bu. 

Türk Milleti' nin önüne konan büyük resim bu. 

Devletin kuruluş felsefesini inkar etmenin adı sunni olarak yaratılan ileri demokrasi adı altında dayattırılan "açılım politikası" dır. 

Bu politikanın hedefine ulaştırılması için önünde engel olan her şey planlı bir şekilde kaldırılıyor. Mevcut devlet sistemini yıkmaya çalışmak suçlamalarıyla asker, sivil, gazeteci, yazar, bilim adamları hapislerde tutuluyor. Türkiye! nin, halkımız tarafından her zaman sigortası olarak kabul edilen milliyetçi, ulusal düşünce etrafında toplanan partiler tezgahlara getirilerek devre dışı bırakılmaya çalışılıyor. Onların terör örgütü kurması gibi garipsenecek odaklar içinde bulunduğu söylenebiliyor. 

Vatanseverler, A dese, B yazsa toplanıyorken, askeri - polisi şehit edenler, insanları iri diri yakanlar, polise tokat atanlar, devlete küfür edenler, Habur' da terör örgütünü törenle karşılayanlara ses çıkarılmaması ihanet planlarının hangi aşamaya taşındığını göstermiyor mu? Otuz yıl önce yapılan darbenin iki paşasının yakasına yapışabilen güç, milletin bölünmesini nası seyredebiliyor? 

Düşündürücü değil mi? 

Bu seçimlerde meydanlara baktığımızda çelik çomak oynayanların, fakirleştirdiği insanların "0y" unu çalma mücadelesi olduğunu tiyatro seyreder gibi seyrediyoruz. Yalanların, küfürlerin gırla gittiği bir ortamda halkın dünya gerçeklerini algılaması mümkün değil.Kendinden saklanın anayasanın bir milleti yok etme proğramı olacağını bilmiyor. Yıllardır alıştırdıkları gibi bir parmak bal sürme politikasıyla seçilen vekillerin yöneteceği ülke bu duruma gelmeyecekse hangi duruma gelecek? Bu sorunun cevabını Türk Milleti sorgulamak zorunda. 

On iki haziran seçimlerinin sonucuna göre ya cumhuriyeti koruyacağız, ya açılım adı altında vatanımızı emperyalist oyunlara gelerek bölündüğünü seyredeceğiz. 

Bu seçimlerin önemi işte bu. 

 
Toplam blog
: 202
: 306
Kayıt tarihi
: 10.03.11
 
 

BİR DUAMIZ BİR DUYANIMIZ OLSUN YETER ..