Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Ya Fatih Terim Selçuk ve Hamit'i oynatmazsa

Ya Fatih Terim Selçuk ve Hamit'i oynatmazsa
 

Brezilya'da 2014'de  düzenlenecek Dünya Kupası elemeleri için eleme grubu maçları başladı. Hollanda ve Estonya ile oynadığımız maçlardan üç puan elde ettik. Şüphesiz ülkenin gündemini Selçuk İnan'ın oynatılmaması oluşturdu. Abdullah Avcı'ya çok sert eleştiriler getirildi.

Avcı'nın tercihini desteklediğimi daha önce de belirttim. Selçuk İnan'ın yerine oynayan oyuncular da en az onun kadar kaliteli. Anlaşılmaz bir şekilde Selçuk İnan'a Messi muamelesi yapıldı. Hamit yedek kaldı ve yerine oynayan kişi de Gökhan Gönül. Önemi çok yüksek olan golden sonra Hamit sevinmiyor. Selçuk attığı golden sonra sevinmiyor.

Milli maçlardan sonra gelelim Süper Ligimize. Galatasaray Antalya deplasmanına gidiyor. Düşünün ki Fatih Terim, Selçuk'u ve Hamit'i ilk onbire almadı. Fatih Terim bu tercihlerinden dolayı Abdullah Avcı kadar sert eleştirilebilir mi? Atılacak gole Hamit kulübede yerinden kalkmadan sevinmemezlik yapabilir mi? Selçuk oyuna sonradan dahil olsa gol atsa sevinmese tepki ne olur?Oyuncuların tüm bu tavırlarını taraftar nasıl karşılar? Selçuk ve Hamit'e karşı bir serzeniş olur mu?

Antalya'da Selçuk ve Hamit'i Fatih Terim kulübede oturtsa Abdullah Avcı gibi sert eleştiriler almaz. Oyuncular aynı tepkiyi veremez. Sebebini ise Burak Yılmaz röportajında çok güzel açıkladı; " Fatih Hoca tam bir diktatör ama öyle de olması gerekiyor".

"Otorite" yi yanlış kelime seçerek anlatsa da tercihlerin kabul görmesi için ihtiyaç duyulana tek cümlede açıklık getirmiş.

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..