Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Ya Fenerbahçe....

Ya Fenerbahçe....
 

Fenerbahçe futbol takımı unutulmaz.


Fenerbahçede neler oluyor?

Mayısta seçim var. Herkes oraya kitlenmiş. Aziz Yıldırım ve ekibi , kendilerine muhalif olanlara cevap veriyor. Muhalifler her geçen gün bir şeyler yumurtlamakla meşgul.

Bu arada bizim takımda bir gruplaşmadır gidiyor. Aldığımız duyumlara göre Brezilyalılar kamp kurmuş. İspanyollar’a karşı tavır alıyorlarmış. Bu saklanacak bir şey değil. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Elvir Baliç "Real Madrid’de oynarken Brezilyalılar da kendilerine oynuyorlar" demişti.

Daha önce Sakaryalılar grubu vardı. Sakaryalılardan bir arkadaşımız, Tanju ilk geldiğinde ona pas atmayıp Aykuta pas atarmış. Guiza desen acıların çocuğu rolünü oynuyor. Brezilyalılar da Guiza’ya isteyerek(...!) pas atmayınca bizimki giriyor iyice bulanıma. Sahada başarılı olamayınca özel hayatı da kötü gidince tamamen bitmiş bir Guiza çıktı ortaya.

Çok ilginçtir takımın en iyisi Volkan Demirel. Bu adamı eleştirirken bugün bizi yenilgiden kurtarıyor. Kaleden gereksiz şekilde çıkmayı bırakmış. Ha bu gruplaşmalar oluyor . Bunlar gittiklerinde de iz bırakıyorlar. Sakaryalılar 103 gol atıp 93 puan topladı. Brezilyalılar 1 şampiyonluk 1 çeyrek final yaşadı. Geçen sene şampiyonlukta bizim Brezilyalılar işi bitirecekti ama Volkan oyunu bozdu.

Yani, Aziz Yıldırım seçim kavgasında. Haliyle yöneticiler de ona uyuyor. Peki Fenerbahçe futbol takımı ne olacak? Melekler mi kurtaracak Fenerbahçeyi?

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..